Dans- en bewegingstheater voorstellingen

Wij hebben binnen onze totale programmering een selectie van dansvoorstellingen gemaakt waarvan wij in het bijzonder denken dat ze interessant zijn voor een jong publiek.

Veel van onze voorstellingen komen qua ervaring beter tot hun recht als jongeren een voorbereiding of verwerking bij de voorstelling doen, op school of bij ons in het theater. Voor deze omlijsting kunt u altijd bij de afdeling educatie terecht. In samenspraak stemmen we uw wensen en onze mogelijkheden zo goed mogelijk af. Bel, mail, of we komen bij u langs voor overleg!Van oudsher komen scholen naar het theater, vaak naar repertoire dat bekend is onder docenten en scholieren. Graag dagen wij u dit seizoen uit om u te laten verrassen en inspireren door ons dansaanbod. ITA is naast een huis voor toneel ook een bekend en belangrijk huis voor (internationale) dans. Dans heeft misschien de naam ‘moeilijk’ te zijn omdat er een abstractere manier van kijken gevraagd wordt, maar je zou ook kunnen zeggen dat het juist ‘makkelijk’ is omdat je je ratio uit mag zetten en je vanuit je eigen gevoel je mag laten meevoeren. Laat je verwonderen door een van de prachtige dansvoorstellingen uit ons aanbod!

In samenspraak stemmen we uw wensen voor een bezoek aan ITA zo goed mogelijk af op ons aanbod. Bel of email met de afdeling Educatie om uw voorkeuren te bespreken, te reserveren en over de voorbereiding van de leerlingen op het bezoek.

Dans- en bewegingstheater voorstellingen

SELECTIE VOORSTELLINGEN

Op dit moment is onze programmering om allerlei redenen nog erg aan het schuiven, daarom communiceren we deze op dit moment nog niet. Wij verwachten deze eind van de zomer hier te kunnen communiceren.

Meer informatie en reserveren

Contact | Marije Wiggers | marije@ita.nl