Toneelvoorstellingen

Wij hebben binnen onze totale programmering een selectie van toneelvoorstellingen gemaakt waarvan wij in het bijzonder denken dat ze interessant zijn voor een jong publiek.

Veel van onze voorstellingen komen qua ervaring beter tot hun recht als jongeren een voorbereiding of verwerking bij de voorstelling doen, op school of bij ons in het theater. Voor deze omlijsting kunt u altijd bij de afdeling educatie terecht. In samenspraak stemmen we uw wensen en onze mogelijkheden zo goed mogelijk af. Bel, mail, of we komen bij u langs voor overleg!

Toneelvoorstellingen

SELECTIE VOORSTELLINGEN

Op dit moment is onze programmering om allerlei redenen nog erg aan het schuiven, daarom communiceren we deze op dit moment nog niet. Wij verwachten deze eind van de zomer hier te kunnen communiceren.

Meer informatie en reserveren

Contact | Marije Wiggers | marije@ita.nl

13+

Classic Tour

Dit jaar is het jubileumjaar van De Classic Tour; al tien jaar een beproefde formule om kennis te maken met Griekse klassiekers. De Classic Tour is een verrassende, interactieve en theatrale rondleiding door ITA. Ga mee naar het ontstaan van het theater. Leer over tragedieschrijvers, mythen, helden, schurken, goden, godinnen en tragische maar ook komische gebeurtenissen. De opgedane kennis wordt na de rondleiding getest tijdens de ‘Classic Quiz’.

Contact | Anne Lotte Heijink | annelotte@ita.nl