STA! speelt Een klein leven in ITA-toneelbeeld

Close

STA! speelt Een klein leven in ITA-toneelbeeld

Shows

Sorry, there are currently no available shows.

Over de voorstelling

“Het leven met hen is vertrouwd. We vieren ieder jaar dat we het weer een jaar met elkaar hebben uitgehouden. Een uitgebreid diner, met veel drank, veel muziek. Friendship Day.”

In de voorstelling wordt de wereld geschetst van twaalf personages die aan de vooravond staan van hun verdere leven. Allen met elkaar verbonden door hun pogingen om succesvol te zijn, lief te hebben en alles uit het leven te halen. Hierbij stuiten ze op wantrouwen, verslaving, verdriet en het verleden. Waar val je op terug wanneer de grond onder je voeten lijkt te verdwijnen? Zijn vriendschap en liefde daar sterk genoeg voor of blijkt je eigen molensteen zwaarder dan verwacht? Het dilemma tussen alles met elkaar delen of weten wanneer je even niets hoeft te zeggen. Een mozaïekvoorstelling die de vele facetten van het leven belicht.

Over STA!

STA! verzorgt ongeveer 14 uiteenlopende voorstellingen per jaar. Deze productiegroepen kunnen bestaan uit studenten van alle spelniveaus, studierichtingen en achtergronden en worden begeleid door een eigen regisseur. Echter, we hebben niet alleen voor acteurs en regisseurs een plek: voor regie-assistenten, productieteams, geïnteresseerden in kap en grime en enthousiast publiek is er ook altijd ruimte.

Naast het toneeldeel onderhoudt STA! een actief verenigingsleven voor al haar leden. Binnen commissies kunnen leden zich op persoonlijk vlak ontwikkelen en dragen ze bij aan een jaarplanning die, naast de voorstellingen, bol staat van de activiteiten, uitstapjes en feesten. Ook zijn er commissies die zich richten op PR rondom voorstellingen, het maken van foto’s of acquisitie. Deze commissies worden begeleid door leden van het bestuur, ook de leden van het bestuur krijgen de kans om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

Voor meer informatie over STA! en haar voorstellingen kijkt u op: www.sta-toneel.nl.

Credits

regie Jurriën Trappel
regieassistentie Sarah Schaeffer
dramaturgie Hidde van der Ende
productie Anice Bakker, Anne Oort en Laura Kistemaker
tekst Jurriën Trappel
promotie Inge Jansen
foto Moon Jansen

spel Marly van den Berg, Elmer Boerma, Anniek Geelen, Claire Hoencamp, Tijmen Kerkhof, Ruben Messelink, Jelle Reijman, Ruben Spek, Josie Taalman, Marjolein Tromp, Mirthe de Vries en Moos Wilhelm

Meer

Language NP Language no problem Spelen met Het houtEen leven lang leren ITA–Ensemble Spelen met Het hout
Language NP Language no problem Een klein levenTheater ITA–Ensemble Een klein leven
Close Een klein leven ITA–Ensemble / Ivo van Hove
18 Apr '19 to 19 May '19
Geen boek heeft de afgelopen paar jaar miljoenen lezers zozeer in de ban gehouden en aangegrepen als Een klein leven van de Amerikaanse schrijver Hanya Yanagihara.
Language NP Language no problem De KersentuinTheater ITA–Ensemble De Kersentuin
Close De Kersentuin ITA–Ensemble / Simon McBurney
13 Jun '19 to 23 Jun '19
After having stayed in Paris for several years, the widow Ranevskaya returns to her family home in Russia. She encounters a changed world. The family’s debts have become so great that the house and estate will have to be auctioned. Businessman Lopakhin sees a way out. He proposes to cut down th...