Spelers gezocht voor Parra jr.

Voor Parra jr. zoekt ITA spelers, dansers, spokenword artiesten, schrijvers, bewegers (15-21). Geef je op voor een van de audities en ontmoet Parra jr. makers Anouar Ennali (regie) en Aristos Iatrou (choreografie)!

Spelers gezocht voor Parra jr.

Wij zijn op zoek naar jouw verhaal

Voor de voorstelling Parra jr. zoekt Internationaal Theater Amsterdam (ITA-junior) spelers, dansers, spokenword artiesten, schrijvers, bewegers tussen de 15 en 21 jaar oud uit Groot-Amsterdam.

Parra jr. is een laboratorium voor onderzoek naar woede, macht, rechtvaardigheid en empathie. En hoe menselijke waarneming in relatie staan tot de realiteit. Want wat wij horen en zien wordt bepaald door wie we zelf zijn. En je inleven in een ander blijkt moeilijker dan je denkt.

GEEF JE OP

Geef je op voor een van de auditiedagen en dan kijken we daar of je mee kunt/wilt doen. We hebben zin om jou te leren kennen!

Audities:
4, 5, 11 en 12 sept 2021
Repetitie periode:
okt t/m dec 2021
Speelperiode:
jan 2022

AANMELDFORMULIER

Over Parra jr.

Dit jaar maken we opnieuw onze eigen ITA-juniorproductie. Parra jr. is een pleidooi voor de woede. Een laboratorium voor onderzoek naar woede, macht, rechtvaardigheid en empathie. En hoe menselijke waarneming in relatie staat tot de realiteit. Want wat wij horen en zien, wordt bepaald door wie we zelf zijn. En je inleven in een ander blijkt moeilijker dan je denkt.


Via dans en spoken-word word je als publiek door onze jonge spelers meegezogen in een battle die zich manifesteert als een socratisch gesprek, waarin we zoeken naar de echte betekenis van dat wat we zeggen en doen.

INFORMATIE

door ITA-junior | makers Anouar Ennali (regie) en Aristos Iatrou (choreografie) | speelperiode 3 t/m 22 januari 2022 |

Vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar academy-context@ita.nl