ITA-ensemble voorstellingen en voorbereidende workshops

Wij hebben binnen onze eigen producties van het ITA-ensemble een selectie van voorstellingen gemaakt waarvan wij in het bijzonder denken dat ze interessant zijn voor een jong publiek. Veel van onze voorstellingen komen qua ervaring beter tot hun recht als jongeren een voorbereiding of verwerking bij de voorstelling doen, op school of bij ons in het theater. Voor deze omlijsting kunt u altijd bij de afdeling educatie terecht. In samenspraak stemmen we uw wensen en onze mogelijkheden zo goed mogelijk af. Bel, mail, of we komen bij u langs voor overleg!

SELECTIE VOORSTELLINGEN

Op dit moment is onze programmering om allerlei redenen nog erg aan het schuiven, daarom communiceren we deze op dit moment nog niet. Wij verwachten deze eind van de zomer hier te kunnen communiceren.

Informatie en reserveren

Wilt u met uw groep bij ons een ITA-ensemble voorstelling bezoeken, neem dan alstublieft contact op met onze afdeling educatie. Wij kunnen u informeren over het aanbod en bijbehorend educatief materiaal. In samenspraak stemmen we uw wensen en onze mogelijkheden zo goed mogelijk af.

Contact | Marije Wiggers | marije@ita.nl