THE PACK

Wil jij zelfstandig, maar met likeminded anderen jouw liefde voor de kunsten onderzoeken? EN nadenken over hoe jij impact kan maken in de maatschappij vanuit diezelfde liefde? Meld je dan aan voor THE PACK!

THE PACK

Meer informatie

THE PACK is een platform voor jonge mensen (18-25) die willen maken. Te vaak is creativiteit iets dat gereguleerd wordt door volwassenen. Wat als we jonge mensen vrij spel geven? Als JIJ degene bent die het balletje opgooit en ITA de plek is waar je dat doet? Wij maken randprogrammering bij voorstellingen en organiseren evenementen, allemaal door jonge mensen.

Dat werkt zo: THE PACK wordt min of meer bij elkaar gehouden door Ground Control, een groep van zes jongeren die de boel coördineert. Zij zijn vooral productioneel bezig. Als je een mailtje stuurt met een idee of een plan, dan is het Ground Control waar je in eerste instantie contact mee krijgt. Er wordt met jou gekeken wat er nodig is om jouw idee uit te voeren. Als dat duidelijk is, kunnen we daar samen naar op zoek. We hebben sociale media (insta: @thepack.ita en fb: The Pack ita) waar we bijvoorbeeld op zoek kunnen gaan naar mensen die kunnen helpen met het project.

THE PACK werkt dus in principe op eigen initiatief. Als je geen plan hebt voor een project maar wel graag mee zou willen doen, kun je onze socials in de gaten houden. Als er helpende handen nodig zijn, wordt dat daar gedeeld. Ook als er evenementen georganiseerd zijn die je kan bijwonen, zijn die daar te vinden.

En als je een idee hebt voor een project, stuur ons dan een mail: thepack@ita.nl. Dan gaan we het meemaken.

We hopen je snel te zien!

VOLG THE PACK OP INSTAGRAM

Benieuwd naar wat THE PACK van dag tot dag tipt? Volg ze dan op Instagram.

THE PACK INSTAGRAM

THE PACK OP SCHOOL

Het is ook mogelijk op je middelbare school een Pack op te zetten. Leerlingen schrijven zich zelfstandig in en komen met hun School-Pack en een docent van school naar ITA. Een keer per jaar komen alle Packs samen voor een theaterfeest.

Wilt u een schoolpack opzetten of meer informatie? Mail dan naar rosa@ita.nl.

Dank
Dit project wordt financieel gedragen door Freek en Hella de Jonge, waardoor wij de voorstellingsbezoeken en verdiepingsprogramma’s gratis aan kunnen aanbieden.