THE PACK

THE PACK is een platform voor jonge theaterliefhebbers (15-25 jaar) die samen naar voorstellingen willen kijken en willen maken. Samen bezoeken de jongeren van THE PACK vier tot zes keer per jaar voorstellingen, maken ze contextprogramma’s en praten ze samen na met acteurs of makers. In hun programma PACK THE MIC is iedereen welkom die iets van eigen werk wil laten horen of zien. Ook maken ze samen: zo maakte ze samen al een documentaire, een podcast en programmeerden ze een huiskamer tijdens Stukafest.

THE PACK is voor iedereen die van theater houdt en graag gelijkgestemden wil ontmoeten. Ze kunnen mee initiëren en organiseren, maar kunnen ook enkel bij activiteiten aansluiten. Heb je leerlingen met een hart voor theater? Wijs ze op THE PACK!

THE PACK

Sluit je aan bij THE PACK community en...

  • Ga vier keer per jaar mee op voorstellingsbezoek! Met alle PACKers bezoeken we theater- en dansvoorstellingen voor maar €10. Soms krijg je er zelfs nog een workshop of een tof nagesprek bij.
  • Koop je kaartjes met korting. PACKers mogen 24 uur voor een voorstelling een kaartje kopen met flinke korting. Een ticket is dan €12,50 of €17,50.
  • Sluit je aan bij een werkgroep! Je kan mewerken aan het organiseren van een programma, zelf ideeën pitchen, posts voor op de socials maken of iets anders wat jij belangrijk vindt voor de community!
  • Doe mee aan toffe programma's, zoals open mic's, MAAKlab's, borrels of masterclasses (gratis of met flinke korting).

We hebben sociale media (insta: @thepack.ita en fb: The Pack ita) waar we bijvoorbeeld op zoek kunnen gaan naar mensen die kunnen helpen met een project.

Voor €35,- ben je een seizoen lang lid van THE PACK. Zin om samen met ons te gaan maken, denken, organiseren, kijken en bouwen? Meld je dan nu aan!

AANMELDEN

THE PACK OP SCHOOL

Het is ook mogelijk op je middelbare school een Pack op te zetten. Leerlingen schrijven zich zelfstandig in en komen met hun School-Pack en een docent van school naar ITA. Een keer per jaar komen alle Packs samen voor een theaterfeest.

Wilt u een schoolpack opzetten of meer informatie? Mail dan naar rosa@ita.nl.

Dank
Dit project wordt financieel gedragen door Freek en Hella de Jonge, waardoor wij de voorstellingsbezoeken en verdiepingsprogramma’s gratis aan kunnen aanbieden.