THE PACK

Wil jij zelfstandig, maar met likeminded anderen jouw liefde voor de kunsten onderzoeken? EN nadenken over hoe jij impact kan maken in de maatschappij vanuit diezelfde liefde? Meld je dan aan voor THE PACK!

Meer informatie

THE PACKbestaat uit een diverse groep jongeren (15-23) die bij ons in huis komt, om zelf te maken, te kijken, te ervaren en te delen.

Elke vrijdag is er MAAK-ruimte waar jullie zelfstandig kunnen werken, en een Pack vergadering waarin we plannen maken voor de toekomst. Jouw stem kan het verschil maken!

We bezoeken daarnaast samen voorstellingen. Deze worden omlijst door inleidingen, nagesprekken, kleine workshops en andere activiteiten. Gratis!
Pack-leden worden uitgenodigd met andere ogen te kijken, te reflecteren en de makers, spelers, zichzelf en elkaar achteraf bevragen.

Informatie en aanmelden: Rosa Fontein | rosa@ita.nl | 020-7959925

THE PACK op school
Het is ook mogelijk op je middelbare school een Pack op te zetten. Leerlingen schrijven zich zelfstandig in en komen met hun School-Pack en een docent van school naar ITA. Een keer per jaar komen alle Packs samen voor een theaterfeest.

Dank
Dit project wordt financieel gedragen door Freek en Hella de Jonge, waardoor wij de voorstellingsbezoeken en verdiepingsprogramma’s gratis aan kunnen aanbieden.