THE PACK

THE PACK is een platform voor jonge mensen (15-25) die willen maken. Te vaak is creativiteit iets dat gereguleerd wordt door volwassenen. Wat als we jonge mensen vrij spel geven? Als JIJ degene bent die het balletje opgooit en ITA de plek is waar je dat doet? Wij maken randprogrammering bij voorstellingen, organiseren workshops, open mic's en gaan met elkaar naar voorstellingen. THE
PACK is voor en door jongeren!

THE PACK

Sluit je aan bij THE PACK community en...

  • Ga vier keer per jaar mee op voorstellingsbezoek! Met alle PACKers bezoeken we theater- en dansvoorstellingen voor maar €10. Soms krijg je er zelfs nog een workshop of een tof nagesprek bij.
  • Koop je kaartjes met korting. PACKers mogen 24 uur voor een voorstelling een kaartje kopen met flinke korting. Een ticket is dan €12,50 of €17,50.
  • Sluit je aan bij een werkgroep! Je kan mewerken aan het organiseren van een programma, zelf ideeën pitchen, posts voor op de socials maken of iets anders wat jij belangrijk vindt voor de community!
  • Doe mee aan toffe programma's, zoals open mic's, MAAKlab's, borrels of masterclasses (gratis of met flinke korting).

We hebben sociale media (insta: @thepack.ita en fb: The Pack ita) waar we bijvoorbeeld op zoek kunnen gaan naar mensen die kunnen helpen met een project.

Voor €35,- ben je een seizoen lang lid van THE PACK. Zin om samen met ons te gaan maken, denken, organiseren, kijken en bouwen? Meld je dan nu aan!

AANMELDEN

THE PACK OP SCHOOL

Het is ook mogelijk op je middelbare school een Pack op te zetten. Leerlingen schrijven zich zelfstandig in en komen met hun School-Pack en een docent van school naar ITA. Een keer per jaar komen alle Packs samen voor een theaterfeest.

Wilt u een schoolpack opzetten of meer informatie? Mail dan naar rosa@ita.nl.

Dank
Dit project wordt financieel gedragen door Freek en Hella de Jonge, waardoor wij de voorstellingsbezoeken en verdiepingsprogramma’s gratis aan kunnen aanbieden.