Rondleidingen

In Internationaal Theater Amsterdam worden verschillende rondleidingen gegeven: openbare rondleidingen op zaterdag, speciale rondleidingen voor groepen en bedrijven en rondleidingen voor scholen. Tijdens een rondleiding ontdekt u ons prachtige gebouw en neemt u een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. U mag in de kleedkamers gluren, bezoekt de portrettengalerij en leert de geschiedenis van Internationaal Theater Amsterdam kennen.

Openbare rondleidingen

Iedereen die wil, kan zich bij deze rondleiding aansluiten. Onze rondleider neemt u mee op ontdekkingstocht door de schouwburg, een beschermd rijksmonument. Hij laat u alles zien wat de moeite waard is (voor én achter de schermen), leert u de geschiedenis van het theater kennen en vertelt leuke anekdotes. Er is een openbare rondleiding op iedere eerste zaterdag van de maand om 15 uur. Een rondleiding kost € 7,50 en duurt ca. 1,5 uur. Een kaartje koopt u online of via de kassa (020 624 23 11). Wij verwelkomen u graag in ons mooie gebouw!

Rondleidingen op maat

Internationaal Theater Amsterdam maakt voor verschillende groepen ook rondleidingen op maat. Of u nu met een bedrijf komt, een vriendengroep, een schoolklas of een studentenhuis. We gaan graag met u in gesprek om u en uw groep een uniek kijkje te gunnen achter de schermen van ons gebouw. Hieronder treft u een overzicht van de mogelijkheden.