Het is tijd

Het Nationale Theater en Internationaal Theater Amsterdam slaan de handen ineen en komen in de weken voor Keti Koti bij jou op school en in de klas met een speciaal voor het onderwijs ontwikkelde ‘lecture perfomance’. Een lecture performance combineert een voorstelling en een workshop en gaat zowel over kennisoverdracht, persoonlijke verhalen als gezamenlijk onderzoek.

Het is tijd


Wat voor een voorouder wil jij zijn? En welke kennis uit het verleden heb je daarvoor nodig? Kunnen we in het nu perspectieven (ver)weven om een brug te bouwen die stevig genoeg is om daadwerkelijk samen over te steken?

Drie performers gaan via voordracht én in interactie met de leerlingen op zoek naar antwoorden op boven gestelde vragen.
-|-
Want het collectief heeft altijd meer kennis dan de eenling, alleen samen kunnen we stappen zetten om ons gezamenlijk verleden en heden te (vi)eren.

De lecture performance is gemaakt voor de onderbouw van het VO en duurt een blokuur (100 min). Het liefst werken we in een ruim klaslokaal waar alle tafels aan de kant staan en de stoelen in een kring, rondom een lege ruimte.

Interesse?


Neem contact met ons op over de mogelijkheden via educatie@ita.nl of reserveer direct via onderstaande knop.

RESERVEREN

Credits


makers | spelers |
Rosa Weekers, Ivan Words, Junadry Leocaria, Ritzah Statia, Ayse Nur Salli, Sandro Lima, Robin Tinkhof, Robby Hoesenie, Jesse Molenaar, Nadesh El Hadji, Joshua van Aken, Barbara Willemsen
t
ekstbijdrage Mariëlle van Sauers
a
rtistieke- & conceptbegeleiding Muriël Besemer, Jose Tojo, Martha Villada Marquez
-|-
inspiratie Tijd zal ons leren - Romana Vrede
scenografiebegeleiding
Judith Hofland
kostuum Bell Blazinbell ism kostumatelier HNT & ITA
productie Joya de Bock, Sandra Scholtes
p
rojectleiding Leo Sterrenburg