Korting voor jongeren <30

Jonger dan 30 jaar? Dan kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke kortingen.

CJP

Houders van een CJP-pas ontvangen standaard € 5 korting.
Lees hier meer over hoe je een CJP-pas kan aanschaffen.

Studentenkaart

Op vertoon van je studentenkaart betaal je slechts € 17,50 of € 22 voor een kaartje (bij 1e rang hoger dan € 35),

Groepen studenten

Voor grotere groepen is een korting mogelijk. Neem contact op met onze afdeling educatie voor de beste voorwaarden.

De Sprintpas

Elke dag goedkoop op de beste plek? De Sprintpas kost slechts € 5 per jaar en kan vanaf 1 uur voor aanvang gebruikt worden. Meer weten? Check hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen.

Koop een sprintpas

Wat je moet weten over de Sprintpas

Wat is de Sprintpas?

De Sprintpas is een strikt persoonlijke kortingskaart die jaarlijks € 5 kost. Hiermee kun je vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan het bespreekbureau voor de best beschikbare plaats een ticket kopen tegen sprinttarief. Verder krijg je op vertoon van je pas € 5 last-minute korting bij Frascati en De Brakke Grond.

Hoe voordelig is het sprinttarief?

Je betaalt slechts € 12,50 voor alle rangen tenzij de reguliere ticketprijs € 35 of meer bedraagt. In dat geval betaal je € 17,50 (of je kiest voor een goedkopere rang, indien beschikbaar). Tickets worden verkocht onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het staat de ITA-directie vrij om voorstellingen uit te sluiten van de sprintkorting.

Tot wanneer kan ik de pas gebruiken?

Je kunt de pas gebruiken tot je 30e verjaardag.

Waar en wanneer kan ik de pas kopen?

Ben je toevallig in de buurt van het Leidseplein, kom dan met je legitimatiebewijs langs bij het bespreekbureau. Ben je iets verder weg, gebruik dan deze link. We brengen je daarna op de hoogte vanaf wanneer je je pas - op vertoon van je legitimatiebewijs - kunt ophalen aan het bespreekbureau.

Verhuisd of pas kwijt?

Stuur een e-mail naar bespreekbureau@ita.nl of geef het door bij het bespreekbureau.

Moet ik de Sprintpas altijd meenemen naar ITA?

Ja, want de Sprintpas moet je op verzoek laten zien. In verband met leeftijdscontrole kan er bovendien gevraagd worden naar een geldig legitimatiebewijs.

Waar kan ik naartoe?

Elke twee weken ontvang je de sprintnieuwsbrief in je mail met een paar tips. Maar dat zijn er natuurlijk altijd maar een paar. Check www.ita.nl om te kijken waar je elke avond naartoe kan.

Hoe zeg ik mijn Sprintpas op?

Als je je Sprintpas inlevert bij het bespreekbureau, word je officieel 'ontsprint' en wordt de automatische afschrijving stopgezet. Je kunt je pas ook per post naar ons terugsturen.

Ik heb nog een vraag.

Kom langs, bel het bespreekbureau (020-624 23 11) of stuur een mailtje met je vraag naar bespreekbureau@ita.nl.