Sprintpas voor jongeren <30

Jonger dan 30 jaar? Dan zit je met een Sprintpas van Internationaal Theater Amsterdam voor €12,50 op de eerste rang. De Sprintpas kost €5 per jaar en kan gebruikt worden bij last-minute kaarten (vanaf 1 uur voor aanvang). Jongeren met een CJP krijgen een korting van €5 per voorstelling.

Wat is de sprintpas?
De Sprintpas is een kortingskaart waarmee je last-minute (1 uur voor aanvang van de voorstellingen) kaarten kunt kopen voor €12,50. Dat tarief geldt voor alle rangen in de Grote Zaal en Rabozaal (indien beschikbaar). Als de reguliere kaartprijs op de 1e rang €35 of meer bedraagt, betaal je als Sprinter €17,50.

Korting in de Brakke Grond en Theater Frascati
Met de Sprintpas krijg je ook €5 korting in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en Theater Frascati.

Sprintpas kopen

Je kunt de Sprintpas aan de kassa kopen, of via deze link. Je ontvangt binnen twee weken na de aanvraag een brief waarin staat dat je de pas kunt ophalen op vertoon van je legitimatiebewijs. In die twee weken kun je wel al gebruik maken van je korting, onze kassamedewerkers kunnen direct zien dat je Sprinter bent. Er kan gevraagd worden naar je legitimatiebewijs.

Als je de pas bij de kassa wilt kopen, breng dan een geldig legitimatiebewijs mee. De aanvraag en betaling aan de kassa kan tot een uur voor aanvang van de voorstelling, dit is wegens de grote drukte voor aanvang van de voorstellingen.

Sprinten en de wachtlijst
De Sprinterstarieven zijn geldig bij kaarten die je last-minute koopt, vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Bij een uitverkochte voorstelling wordt er aan de kassa een wachtlijst aangelegd voor bezoekers die de volle prijs betalen. Mochten er na de wachtlijst nog plaatsen over blijven, zijn deze beschikbaar voor sprinters.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste weten wat er te doen is in de schouwburg of op de hoogte blijven van speciale acties voor Sprinters? Schrijf je dan in voor de tweewekelijkse e-mailnieuwsbrief voor Sprinters.

Hoe zeg je de sprintpas op?
Als je de Sprintpas inlevert bij de kassa, word je officieel 'ontsprint' en wordt de automatische afschrijving stopgezet. Je kunt de pas ook per post naar ons terugsturen.

CJP

Met een CJP krijg je € 5 korting per voorstelling. Neem je CJP mee naar het theater, er kan naar gevraagd worden.

Koop een sprintpas