Kortingen

Standaard hanteren we een aantal kortingsmogelijkheden. Een overzicht treft u hieronder.

ITA-VRIEND

Als ITA-vriend steunt u het Internationaal Theater Amsterdam én ontvangt u 10% korting op uw ticket voor alle openbare repetities en voorstellingen van het huisgezelschap in ITA.

GROEPSKORTING

Bezoekt u met minimaal tien personen eenzelfde voorstelling, dan ontvangt u € 5 korting per kaart. Bel (020) 795 99 34 wanneer u voorstellingsadvies voor een groepsbezoek op maat wenst.

STAPELKORTING ITA-ENSEMBLE

U bestelt kaarten voor meerdere voorstellingen van het huisgezelschap tegelijkertijd? Dan is bij aanschaf van elke vijf kaarten, uw goedkoopste kaart gratis. U bespaart zo 20% en ontvangt vijf kaarten voor de prijs van vier.

SIRENE SALE

Elke eerste maandag van de maand worden er om klokslag 12.00 uur 100 kaarten van een geselecteerde voorstelling met 50% korting te koop aangeboden. Via www.ita.nl kunt u zich aanmelden voor de Sirene Sale, dan weet u als eerste om welke voorstelling het gaat.

SPRINTPAS

Iedereen jonger dan 30 jaar kan met de Sprintpas vanaf 1 uur voor aanvang last-minute kaarten kopen voor slechts € 12,50 (of € 17,50 als de reguliere prijs meer dan € 35 bedraagt). De Sprintpas is een heel seizoen geldig en verkrijgbaar aan het bespreekbureau voor € 5.

CJP, WE ARE PUBLIC, STADSPAS

Houders van een CJP-pas ontvangen € 5 korting. Voor We Are Public-leden en Stadspashouders is er maandelijks een voorstelling met fikse korting.

LAST MINUTE KORTING

Check www.lastminuteticketshop.nl. We bieden er met regelmaat tickets met een fikse korting aan.

SCHOLIERENKORTING

Mail educatie@ita.nl voor de beste voorwaarden.

De kortingen zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.