Workshops in de herfstvakantie

Dit seizoen laten wij een frisse herfstwind door onze workshops waaien en voegen wij twee nieuwe workshops toe aan ons aanbod. Op de woensdag in de herfstvakantie kun je namelijk naar de MAAK-dag (10+) komen. Waar kinderen onderzoek kunnen doen naar hun eigen makerschap en ze kunnen filosoferen, bouwen en spelen. Ze sluiten de dag af met een eindpresentatie. Op donderdag kunnen de kinderen bij ons meedoen aan het Huis van personages (8+), een theatrale rondleiding door ons magische gebouw waarin zij kennismaken met alle verschillende personages in ons gebouw en hun verhalen. En natuurlijk kan je ook nog komen dansen in de Koninklijk Foyer (6+) op dinsdag.

WORKSHOPS

Language NP Language no problem Dansen in de Koninklijke Foyer (6+)Familie Dansen in de Koninklijke Foyer (6+)
Sluiten Dansen in de Koninklijke Foyer (6+)
22 okt '19
Trek je dansschoenen aan en kom dansen in de mooiste balzaal van Amsterdam: de Koninklijke Foyer. Kom dansen in een dansworkshop speciaal voor kinderen, waarin ze een korte choreografie leren. Ervaring is niet nodig, makkelijk zittende kleding wel.
Language NP Language no problem Maak 10+Familie Maak 10+
Sluiten Maak 10+
23 okt '19
Tijdens de MAAK-dag doen de kinderen onderzoek naar hun eigen makerschap. Ze filosoferen, bouwen en spelen begeleid door een theatermaker van ITA.
Language NP Language no problem Huis van personages (8+)Kind Huis van personages (8+)
Sluiten Huis van personages (8+)
24 okt '19
In een theatrale route door het gebouw maken de kinderen kennis met verschillende personages en hun verhalen, maar worden ze ook zelf makers die verhalen vormgeven.