Workshops in de voorjaarsvakantie

Dit seizoen laten wij een frisse wind door onze workshops waaien en voegen wij twee nieuwe workshops toe aan ons aanbod. Op de woensdag in de voorjaarsvakantie kun je namelijk naar de MAAK-dag (10+) komen. Waar kinderen onderzoek kunnen doen naar hun eigen makerschap en ze kunnen filosoferen, bouwen en spelen. Ze sluiten de dag af met een eindpresentatie. Op maandag kunnen de kinderen bij ons meedoen aan het Huis van personages (8+), een theatrale rondleiding door ons magische gebouw waarin zij kennismaken met alle verschillende personages in ons gebouw en hun verhalen. En natuurlijk kan je ook nog komen dansen in de Koninklijk Foyer (6+) op vrijdag.

WORKSHOPS

Language NP Language no problem Dansen in de Koninklijke Foyer (6+) ITA-Educatie Een leven lang leren Dansen in de Koninklijke Foyer (6+)
Sluiten Dansen in de Koninklijke Foyer (6+) ITA-Educatie
Trek je dansschoenen aan en kom dansen in de mooiste balzaal van Amsterdam: de Koninklijke Foyer. Kom dansen in een dansworkshop speciaal voor kinderen, waarin ze een korte choreografie leren. Ervaring is niet nodig, makkelijk zittende kleding wel.
Language NP Language no problem Maak (10+) ITA-educatie Een leven lang leren Maak (10+)
Sluiten Maak (10+) ITA-educatie
Tijdens de MAAK-dag doen de kinderen onderzoek naar hun eigen makerschap. Ze filosoferen, bouwen en spelen begeleid door een theatermaker van ITA.