Masterclass van Chris Nietvelt

ITA organiseert een masterclass met acteur Chris Nietvelt in een van haar repetitiestudio’s. Zij coacht 6 amateur-toneelspelers van Amsterdamse groepen die teksten uit de voorstelling Vallende man hebben voorbereid. Als toeschouwer word je deelgenoot van deze inside information en kun je genieten van deze professional live aan het werk. Aan het einde van de masterclass kan je Chris al je prangende vragen over acteren stellen.‘s Avonds kun je met korting naar Vallende man in regie van Julien Gosselin, waarin Chris de rol van Nina speelt.

Reserveer hier je kaartje voor de masterclass.

Over Chris Nietvelt

Chris Nietvelt is sinds 2005 lid van het ensemble van ITA. In 2008 ontving zij de Theo d'Or voor haar rol als Cleopatra in Romeinse tragedies. Zij staat bekend om haar grote liefde voor taal.

Chris: “Mijn grootste passie is de taal uit een script zo kunnen hanteren dat het mijn woorden lijken. De woorden van mijn personage. En dat betekent stilstaan bij elk woord. Een toneelschrijver heeft goed over de woorden nagedacht – althans – een schrijver die door de jaren heen overleeft. Dus waarom staat er: ‘het boek’ en niet ‘een boek’? Daar moet je over nadenken. Alles heeft een andere betekenis. En elk woord zegt iets over mijn personage.”

Praktische informatie

Locatie: studio 2 van Internationaal Theater Amsterdam, Marnixstraat 427 Amsterdam
Tijden: inloop 15:00u, start Masterclass 15:15
Kosten Masterclass: € 10
Vragen?: Marije Wiggers | marije@ita.nl

BEKIJK OOK

Language NP Language no problem Masterclass van Chris NietveltEen leven lang leren ITA-educatie Masterclass van Chris Nietvelt
Sluiten Masterclass van Chris Nietvelt ITA-educatie
28 mrt '20
Een masterclass met acteur Chris Nietvelt in een van haar repetitiestudio’s.
Language NP Language no problem Vallende manTheater ITA–Ensemble Vallende man
Sluiten Vallende man ITA–Ensemble
18 mrt '20 t/m 28 mrt '20
Vallende man is een filmisch portret van een overlevende en zijn naasten in de nasleep van 9/11. Ze hebben het moeilijk om in een voorgoed veranderde wereld de weg nog te vinden.
Language NP Language no problem Op hoop van zegenTheater ITA–Ensemble Op hoop van zegen
Sluiten Op hoop van zegen ITA–Ensemble
11 jun '20 t/m 21 jun '20
Simon Stone verplaatst het vissersdorp dat centraal staat in Op hoop van zegen naar de aankomsthal van een luchthaven. Hier wachten familie en vrienden op de terugkeer van hun dierbaren.