Voorstellingen en voorbereidende workshops voor het MBO

Elk seizoen maken wij een selectie uit de voorstellingen van het ensemble van ITA waarvan we denken dat ze bij uitstek geschikt zijn voor een jong publiek of die qua relevantie aansluiten bij verschillende opleidingen. Omdat wij geloven dat ook studenten meer uit een voorstelling halen wanneer ze goed voorbereid zijn, bieden we bij de geselecteerde ITA-voorstellingen een op maat gemaakte voorbereidende workshop aan.

Voorstellingen en voorbereidende workshops voor het MBO

Veel van onze voorstellingen komen qua ervaring beter tot hun recht als groepen een voorbereiding of verwerking bij de voorstelling doen, in college of bij ons in het theater. Voor deze omlijsting kunt u altijd bij de afdeling Academy terecht. In samenspraak stemmen we uw wensen en onze mogelijkheden zo goed mogelijk af. -|-Bel, mail of we komen bij u langs voor overleg! Uiteraard kunt u ook kaartjes boeken voor voorstellingen die wij niet in deze selectie hebben opgenomen. ITA programmeert door het jaar heen, dat betekent dat u alleen in onze online agenda de laatste en definitieve informatie kunt vinden.

VOORSTELLINGSSELECTIE

Language NP Language no problem Parra jr. ITA-junior / Anouar Ennali / Aristos Iatrou Film Parra jr.
Sluiten Parra jr. ITA-junior / Anouar Ennali / Aristos Iatrou
Parra jr. is een laboratorium voor onderzoek naar woede, macht, rechtvaardigheid en empathie.
Language NP Language no problem Zinderella Club Guy & Roni / Noord Nederlands Toneel / MAAS / Moniek Merkx Theater Zinderella
Language NP Language no problem Overhoop ITA / Pact+ theater Theater Overhoop
Sluiten Overhoop ITA / Pact+ theater
15 apr '22 t/m 30 apr '22
Opgroeien met het gevoel van met 4-0 achterstaan, hopeloos overhoop met je eigen gedachten. Volwassen worden in een wereld die angstvallig roept dat ze verwaarloosd is. Waar haal je je hoop vandaag de dag vandaan? Elke dag is een nieuw begin en de wereld waarin je leeft, is jouw wereld.