Medewerker Financiële Administratie 28uur (vervanging zwangerschapsverlof)

Als medewerker financiële administratie draag je zorg voor een verloop van financiële processen conform de kaders en procedures van de administratieve organisatie.
Je controleert de financiële administratie en aangeleverde gegevens. Daarnaast verwerk je binnenkomende en uitgaande facturen volgens voorschriften en stem je deze af met betrokkenen bij onduidelijkheden in- en extern.
Je verwerkt rekeningen/facturen en bewaakt de krediettermijnen indien nodig verstuur je betalingsherinneringen. Je signaleert knelpunten en meld deze bij de leidinggevende.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
  • Relevante werkervaring in soortgelijke functie
  • Hands on mentaliteit en accuraat
  • Gedegen kennis van Excel
  • Kennis van en ervaring met diverse boekhoudkundige systemen, kennis van VISMA is een pré
  • Communicatief en nauwkeurig

Wat bieden wij jou?
We bieden je een uitdagende en gevarieerde baan met een informele werkkring. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Toneel en dans afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Meer informatie of solliciteren?

Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Yvonne Wijnker, Hoofd Financiën, tel 020 795 99 17.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in de geboden functie, stuur dan vóór 31 december 2018 je brief met CV naar: hrm@ita.nl.

Indien je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek ontvang je hiervan schriftelijk bericht uiterlijk 2e week van januari 2019.

Internationaal Theater Amsterdam wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.