03 oktober / Internationaal Theater Amsterdam

Gouden Kalveren voor Ramsey Nasr en Halina Reijn

ITA feliciteert Halina Reijn en Ramsey Nasr met het winnen van een Gouden Kalf tijdens het Gala van het Nederlands Film Festival. Halina sleepte het Gouden Kalf voor Beste Actrice Televisiedrama in de wacht voor Red Light. Ramsey kreeg zijn Gouden Kalf voor Beste Acteur Televisiedrama voor zijn rol in I.M..

Halina Reijn won het Gouden Kalf voor haar hoofdrol in de tv-serie Red Light. De serie gaat over drie vrouwen die proberen weg te komen uit de prostitutie en is vanaf februari te zien bij BNNVARA. Naast Halina en Carice van Houten, tevens de creative producers van de serie, spelen in de serie Beppie Melissen, Bilal Wahib, Robert de Hoog en Jacob Derwig. De hoofdschrijver van de serie is Esther Gerritse.

De nieuwe vierdelige dramaserie I.M. ging 26 september in première tijdens het Nederlands Film Festival en is eind dit jaar op televisie te zien. De serie is gebaseerd op de beroemde en geliefde gelijknamige roman van Connie Palmen. De regie is in handen van Michiel van Erp en Hugo Heinen is verantwoordelijk voor het scenario. Wende speelt Connie Palmen en Ramsey Nasr neemt de rol van Ischa Meijer op zich. Ramsey speelt dit seizoen bij ITA in de voorstelling Een klein leven (11 - 24 december) en Age of rage (gepland voor juni 2021).