Stagiair communicatie (m/v) voor praktijkstage

Word je warm van theater, kunst en cultuur? Ben je creatief en houd je van het verzinnen, plannen en uitvoeren van ideeën en campagnes? Weet je de weg op de verschillende social media, ben je op je plek achter de schermen van websites en digitale media? Wil je veel leren over marketing in de culturele sector, het bereiken, prikkelen en binden van verschillende doelgroepen? Over effectief en raak communiceren? En ben je niet bang in een redelijk hectische omgeving de handen uit de mouwen te steken?

Dan zoeken we jou!

Wie ben jij?

Als stagiair(e) lever je een belangrijke bijdrage aan de positionering van de organisatie als toonaangevend theaterorganisatie van Nederland. Je ondersteunt het team van vier marketeers, een redacteur, een databasemanager en een medewerker gebouwaankleding en coördinatie. De afdeling wordt geleid door het hoofd communicatie. In samenspraak met het hoofd van de afdeling formuleren we je overkoepelende opdracht.

Wat verwachten wij van jou?


Je volgt minimaal een hbo- of wo-opleiding.
Je hebt affiniteit met het theater en weet wat Amsterdam op dit gebied te bieden heeft.
Je hebt basiskennis van marketing en wilt alles te weten komen over theatermarketing.
Je bent leergierig en ambitieus en gewend je handen uit de mouwen te steken. Je functioneert goed in een hectische omgeving en vind het leuk om dingen actief op te pakken.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen (of beter: een vlot toetsenbord).
Dit is een dikke pré:Kennis van (en/of grote interesse in) online marketing. Dat betekent dat je goed je weg vindt op de sociale media, handig bent met maken van digitale nieuwsbrieven (of dit snel kunt leren), ervaring hebt met één of meerdere CMS'en, en (om het helemaal af te maken) enige kennis hebt van fotobewerking.

Wat bieden wij?


Een uitdagende en plezierige werkkring met informele sfeer. Je werkt volop mee in het team. Je kunt bij ons veel leren:over strategische communicatiekeuzes en de vertaling daarvan in concrete middelen en distributiekanalen. Het zoeken en vinden van publieksgroepen. Het bedenken van leuke en zinvolle acties. Monitoring en analyse van bezoekersresultaten, kaartverkoop, websitebezoek. Het doen van publieksonderzoek. En natuurlijk wat je kunt doen met al die gegevens. Je bent in hoge mate betrokken bij de uitvoer van onze plannen.

Stagevergoeding


De stagevergoeding bedraagt € 300 bruto per maand, bij 38 uur per week. Daarnaast kun je tijdens de stage gebruik maken van de vrijkaartenregeling van ITA.

Stageperiode


Een stage bij ITA duurt minimaal vier maanden (langer is ook mogelijk). We zoeken iemand die minimaal 4 dagen per week. De begindatum is flexibel en bespreekbaar.

Contactinformatie


Heb je interesse in deze stageplek? Stuur dan je cv en een e-mail met je motivatie naar: marketing@ita.nl.

N.B. Het betreft nadrukkelijk geen onderzoeksstage, maar een praktijkstage.