Chef kok

Internationaal Theater Amsterdam (ITA) in de Stadsschouwburg aan het Leidseplein heeft een eigen horeca-organisatie.

We leggen daarmee dagelijks onze theatergasten én cast & crew collega’s in de watten.

We zorgen er zo met z’n allen voor dat een bezoek aan ITA meer wordt dan alleen een voorstelling kijken, spelen of maken.
We onderscheiden ons met leuke, betaalbare gerechten van onverwacht hoge kwaliteit en we streven naar aanstekelijke gastvrijheid en vlotte service.

Het beste theater van Nederland willen we zijn, ook op horecagebied: Een feestje voor onze gasten. Daarbij speelt iedere medewerker een belangrijke eigen rol.


Chef kok

We serveren dagelijks ontbijt, lunch en diner in onze brasserie. Daarnaast cateren we allerlei bijeenkomsten in het gebouw zoals vergaderingen en sponsordiners en op z’n tijd verzorgen we hele festivals zoals IDFA en grote gala’s als Het Boekenbal. We zijn ook verantwoordelijk voor de 'cast en crew'- kantines in het gebouw waar we ITA collega’s en onze professionele gasten dagelijks een diner serveren.

Ons keukenteam van 10-15 personen wordt geleid door een chef-kok ondersteund door twee souschefs. Zij zijn samen met hun brigade verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van onze kaart en catering.

Wie zoeken wij?

Onze huidige chef gaat op het zelfstandig ondernemers-pad en daarom kijken wij uit naar een ervaren vervanger die het in zich heeft om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en het succes van onze keuken(s).

Natuurlijk ben je allereerst een ervaren kok die alle basistechnieken beheerst. Je hebt gewerkt in een keuken waar kwaliteit en topsnelheid hand in hand gaan. Je houdt niet alleen van een perfect gerecht maar hebt ook lol in het vinden van de slimste manier van bereiding. Je hebt al eerder leidinggegeven. Je kan werk van jezelf en anderen goed organiseren. Mét banqueting-ervaring heb je bij ons zeker een streepje voor. Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag als ’s avonds. Je bent een energieke teamspeler die mensen kan motiveren en je hebt er plezier in om je minder ervaren collega’s verder te brengen in het vak. Als je nog geen leermeester bent, willen we je graag helpen dat te worden.

Wij bieden je:

  • Een uitdagende baan met veel afwisseling;
  • Een bijzondere werkplek in een van de bekendste theaters van Nederland;
  • Een echte culinaire uitdaging: we willen het theater met de allerbeste horeca zijn!
  • Een goed marktconform salaris;
  • Werkweken waar je ook nog een ander leven naast kunt hebben;
  • Voorstellingen die je gratis mag bezoeken met een introducé;
  • Regelmatig een feestje met de allerleukste collega’s.

Geïnteresseerd:

Stuur een korte motivatie en C.V. https://ita.homerun.co/chef-kok/nl/apply

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met directeur Aart Jan Koppert via aartjan.koppert@itabrasserie.nl

ITA wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.