Vacature Inspiciënt specialisatie video

Internationaal Theater Amsterdam (ITA) is een van de grootste theaterorganisaties van het land. Het
gezelschap is wereldvermaard en bestaat uit de beste acteurs die ons land rijk is. Zij spelen onder de bezielende leiding van regisseur Ivo van Hove en (inter)nationale gastregisseurs. ITA is tevens het huis waar (inter)nationale dans – en theatervoorstellingen te zien zijn waar blikken worden gekanteld en aangescherpt met de maatschappelijke perspectiefprogramma’s.
We zijn het huis van grote festivals als Brandhaarden, Julidans, Holland Festival en het Nederlands Theater Festival. Een moderne ontmoetingsplek met een eigen café | brasserie waar voor- en achterkant van theater één worden, zonder grens tussen makers en publiek. Dit huis is een plek waar ruimte is voor schoonheid en ontroering én een plek waar de werkelijkheid bevraagd wordt. In het hart van de stad, in een monumentaal gebouw.

We zijn ontzettend blij dat onze deuren weer open zijn voor publiek en ook voor nieuwe mensen in ons team. Daarom zijn we voor de afdeling techniek per direct op zoek naar een:

Vacature Inspiciënt specialisatie video

WIJ ZOEKEN EEN INSPICIËNT SPECIALISATIE VIDEO

(40 UUR PER WEEK)


Internationaal Theater Amsterdam zoekt op korte termijn voor de afdeling Theatertechniek een inspiciënt met als specialisatie video. Je realiseert samen met jouw collega’s van het team Theatertechniek kwalitatief hoogstaande producties op een veilig en goed onderhouden toneel en draagt er mede zorg voor dat ITA door de technische kennis binnen het team bij de internationale top hoort/blijft horen.


De Inspiciënt met als specialisatie video is verantwoordelijk voor het verrichten van uitvoerende- en voorbereidende werkzaamheden voor het ensemble tijdens het maakproces en de tournees, voor gezelschappen die bij ITA geprogrammeerd staan alsmede van producties en evenementen geproduceerd en geprogrammeerd door de organisatie zowel in als buiten ITA.
Het betreft een zeer afwisselende functie, waarbij van je wordt gevraagd met meerdere lopende projecten tegelijk bezig te zijn.

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden

Het voorbereiden, opbouwen en uitvoeren van zowel voorstellingen die het ITA-ensemble produceert als voorstellingen die wij in het theater ontvangen. Daarbij gaat het zowel om live voorstellingen, als live streaming en online evenementen.


Onderdelen van deze werkzaamheden zijn:
▪ Het live schakelen van camera’s en het bedienen van PTZ-camera’s;
▪ Programmeren en bedienen van mediaservers en andere playback systemen (Resolume, Hippotizers, Qlab, Hog4);
▪ Onderhoud aan het materiaal en administreren van het gebruik van het materiaal.


Jij

 • Hebt een groot hart voor theater;
 • Bent flexibel in het werken met en leren van verschillende mediaservers/camera’s/sturingsprotocollen/video-editing software;
 • Capabel om storingen te vinden en op te lossen in uiteenlopende video setups. (mul' projector,
  LEDwalls, mul'-format live camera setups etc);

 • Bent een teamspeler die ook collega’s op andere disciplines ondersteund waar nodig;
 • Beschikt over gezonde dosis humor en bent sociaal vaardig;
 • Hebt een proactieve houding, bent zelfredzaam en beschikt over probleemoplossend vermogen;
 • Beschikt over gezonde dosis humor en bent sociaal vaardig;
 • Woont bij voorkeur in (de buurt van) Amsterdam of omstreken;Wij bieden jou:

 • Een bruisende werkplek midden in de stad met leuke collega’s;
 • Salaris conform CAO Toneel & Dans;
 • 27 vakantiedagen en 12 roostervrije dagen op basis van fulltime dienstverband (40 uur);
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 21 december 2021 op naar: https://ita.homerun.co/inspicient-video-2/nl/apply

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: hrm@ita.nl

Meer informatie over ITA kun je vinden op: https://ita.nl/nl/

ITA wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.