Wij zoeken een medewerker Bediening

In deze functie werk je in teamverband om alle gasten van de brasserie een plezierige en aangenaam verblijf te bieden in onze horecafaciliteiten. Je bent verantwoordelijk voor de jou toebedeelde taken als barmedewerker, wijkloper of runner. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om op verschillende afdelingen een goede kwaliteit van service te leveren. Je draagt hierbij verantwoordelijkheid af aan een van onze floormanagers.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal een jaar relevante horeca ervaring.
  • Je bent sociaal, gastvrij, proactief en flexibel.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een teamplayer en stressbestendig.
  • Interesse in cultuur is een pré.
  • Je bent woonachtig in Amsterdam.

Wat bieden we jou?

ITA is een dynamische en inspirerende werkplek, met een divers publiek en een uitdagende horeca. Je komt te werken in een gezellig team van ± 50 medewerkers en krijgt de mogelijkheid om binnen alle takken van de brasserie te werken: restaurant, banqueting, evenementen, van het boekenbal tot de premières.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse om ons dynamische team te versterken? Stuur dan een mail met je motivatie, C.V. en een foto naar gijs@ita.nl.

Reageer

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

ITA wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat ons personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.