VACATURE ONLINE MARKETEER (0,6 FTE)

Internationaal Theater Amsterdam zoekt een online marketeer (0,6). We zoeken iemand die op de hoogte is van de laatste trends in online marketing. Het uitzetten van campagnes op social media heeft geen geheimen voor je. Je doet dat voor onze voorstellingen, in samenwerking met de communicatiemedewerkers. Je bent data-gedreven. Je analyseert de resultaten van onze advertising campagnes, email en andere online activiteiten. Je optimaliseert onze site op het gebied van SEO, SEA en conversie. En je coördineert het maken van digital advertising samen met de afdeling vormgeving.

Je hebt een HBO of WO-opleiding en woont in of dichtbij Amsterdam. Kennis van online marketing is een must. Je spreekt en schrijft goed Engels. Je weet de weg op social media. Je bent handig in het maken van digitale nieuwsbrieven en snapt CMS en video-editing.

Met wie zal je samenwerken?

Je ondersteunt het team van zeven communicatiemedewerkers, een digitaal strateeg en het hoofd communicatie & media. Per project werk je samen met de projectleider.

Werken in een internationaal theater als ITA betekent dat je het neusje van de zalm ziet qua dans- en theatervoorstellingen. Je beleeft unieke programma’s waarin wetenschap, politiek en. maatschappelijke onderwerpen in de schijnwerpers staan. Jij kan helpen om dit allemaal op het netvlies te krijgen bij een groot en gevarieerd publiek.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je cv en een e-mail met je motivatie naar pieterh@ita.nl.

REAGEER

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. ITA is een inclusieve organisatie. We geloven in de kracht van diversiteit. We streven ernaar dat ons personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.