Vacature zelfstandig werkend kok

Gijsbrecht B.V. is verantwoordelijk voor de exploitatie van de horeca, publieksservice en catering van Internationaal Theater Amsterdam. Wij verzorgen en regelen alles voor de gasten.

Onze ITA brasserie telt zo'n 120 zitplaatsen met daarnaast een groot terras aan het drukke Leidseplein. We serveren dagelijks ontbijt, lunch en diner. Op de bovenverdieping beheren we het beroemde Ajaxbordes en de Ajaxfoyer, maar eigenlijk faciliteren we feesten en partijen in het gehele gebouw. We cateren veel van deze evenementen binnen het theater zelf. Die evenementen kunnen variëren in grootte van 15 tot 2000 personen. Je kunt hierbij denken aan een diner in een van de foyers, crewcatering voor onze artiesten of een grote partij zoals het jaarlijkse Boekenbal.

Wij zijn ontzettend blij dat we weer open zijn en daarom zoeken wij:

Vacature zelfstandig werkend kok

ZELFSTANDIG WERKEND KOK (FT / PT / OPROEP)

Wat kan je voor ons betekenen?

Natuurlijk ben je allereerst een goede kok die alle basistechnieken beheerst. Je bent allround inzetbaar in onze keukenbrigade. Je kunt dus allround ingezet worden. Mét banqueting-ervaring heb je zeker een streepje voor. Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag als ’s avonds. Je bent enthousiast en je biedt hulp waar dat nodig is. In de Schouwburg gaat het om kwaliteit én snelheid. Samen met het team werk je aan perfecte uitvoering van ons keukenproduct!

Jij:

  • Hebt minimaal twee jaar ervaring in een grotere keuken
  • Bent energiek, stressbestendig, daadkrachtig en staat positief in het leven
  • Maakt makkelijk contact en kunt goed omgaan met diversiteit
  • Banqueting ervaring is een pré
  • Je woont in of rond Amsterdam

Wij bieden

  • Een leuke, afwisselende werkplek midden in de stad met leuke collega’s
  • Een passend salaris (conform de CAO Horeca)
  • Goed uitgebalanceerde werkwerken
  • Inspraak (samen zorgen we altijd voor een goede, moderne en frisse menukaart)
  • Voorstellingen die je mag bezoeken, personeelsfeestjes en borrels

Geïnteresseerd:

Stuur een korte motivatie en C.V. voor 31 juli 2021 naar https://ita.homerun.co/sous-chef-zelfstandig-werkend-kok/nl/apply

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met gijs.vanleverink@itabrasserie.nl

Gijsbrecht B.V. wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven naar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.