Amsterdammer van het Jaar

Stichting Amsterdammer van het Jaar / Internationaal Theater Amsterdam
Sluiten

Amsterdammer van het Jaar

Stichting Amsterdammer van het Jaar / Internationaal Theater Amsterdam

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.

Op zondag 20 januari 2019 wordt de Amsterdammer van het Jaar gekozen uit 10 genomineerden, die allemaal hebben laten zien dat ze op hun manier van betekenis zijn voor de stad. Van een jonge mantelzorger tot een fanatieke vrijwilliger, van een bijzondere buurtbewoner tot een actieve collectant. Presentatie is in handen van Angela Groothuizen.

Grote Zaal
Duur: 3 uur, met pauze

Een Awardshow om Amsterdam te vieren en Amsterdammers te verbinden

We vieren de stad, Amsterdam. We vieren burgerschap. De saamhorigheid. De belangeloze inzet van vele mensen die de stad mooier, leefbaarder en gaver maken. We verbinden alle Amsterdammers jong en oud. Na afloop danst heel Amsterdam op het podium van de grote zaal.

De organisatie van de Amsterdammer van het Jaar verzamelt de voorgestelde kandidaten. Daaruit wordt een selectie gemaakt van 2x10 genomineerden, waarop gestemd kan worden. De bekendmaking en uitreiking vindt plaats in de Grote zaal.

Kosten noch moeite zijn gespaard om voor deze middag een geweldig programma op poten te zetten. Wat te denken van multitalent Akwasi en singer songwriter Shishani Vranckx? Maar ook Dolly Bellefleur is van de partij, Spoken Word artist Naomi Veldwijk is er, net als journalist Kauthar Bouchallikht en last but not least is er de Brotherhood Brassband! Daarnaast zijn er bijdragen van Don Ceder (oud-genomineerde en nu raadslid) en Ron Sitek (oud-winnaar).

Vers van de pers: Lucky Fonz III, volgens 3voor12/VPRO één van Nederlands meest geliefde en invloedrijke live-artiesten is toegevoegd aan de line-up!

Het volledige programma kunt u vinden op ita.nl/amsterdammer

Stemmen op de Amsterdammer van het Jaar kan vanaf nu.

Gratis met de Stadspas
Mensen met een Stadspas kunnen gratis naar binnen. Wel even reserveren bij onze kassa. Dit kan via 020-6242311 of aan de balie.

Bekijk ook

Language NP Language no problem De Grote Europashow met de KiesmannenEvents & Awards De Grote Europashow met de Kiesmannen
Sluiten De Grote Europashow met de Kiesmannen
Stap samen met de Kiesmannen het Europese experiment in, ontrafel het Europese verhaal en verken welke kant het op moet met dit enorme project dat geen duidelijke richting lijkt te hebben.
Language NP Language no problem Nacht Na de DamEvents & Awards Nacht Na de Dam
Sluiten Nacht Na de Dam
Na afloop van de voorstellingen tijdens Theater Na de Dam komen dit jaar theatermakers en publiek bij elkaar in ITA voor een bijzondere overgang van 4 naar 5 mei.