Artist Talk: Daria Bukvic

Sluiten

Artist Talk: Daria Bukvic

ITA Academy

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Artist Talk: Daria Bukvic
ITA Academy
Meld u aan voor gratis toegang

In ons nieuwe programma Artist Talk gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf.

Onze moderator Carolien Borgers, samen met het publiek, in gesprek met gerenommeerd regisseur en artistiek leider van Toneelgroep Oostpool Daria Bukvić.

Aanvangstijd 21:15
Duur 1 uur
Taal Nederlands
Locatie Nieuwe Foyer
Meld u aan voor gratis toegang

Zittend in de salon, met een drankje in de hand, bespreken we in een gesprek van een uur haar oevre, de werkwijze, fascinaties en wensen voor de toekomst en reflecteren we met elkaar op het theaterlandschap en welke rol Bukvić hierin inneemt.

Voorafgaand aan de Artist Talk is haar voorstelling Girls & Boys te zien, maar wees ook welkom om enkel bij de Artist Talk aan te schuiven.

Artist Talks

Artist Talks vinden voor of na een voorstelling van deze maker plaats en bieden verdieping om in een bredere context naar het werk te kijken.
Na afloop van of voorafgaand aan de Artist Talk is een voorstelling van de gast van die editie te bezoeken, maar u kunt er ook voor kiezen om enkel naar de Artist Talk te gaan.
In dit kalenderjaar staan er nog Artist Talks met Johan Simons, Erik Whien en Mette Ingvartsen op het programma.

MET CORONATOEGANGSBEWIJS

Om deze voorstelling te bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.

BEKIJK OOK

Language NP Language no problem Artist Talk: Erik Whien ITA Academy Perspectief Artist Talk: Erik Whien
Sluiten Artist Talk: Erik Whien ITA Academy
In ons nieuwe programma Artist Talk gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf. Onze moderator Carolien Borgers, samen met het publiek, in gesprek met gerenommeerd regisseur Erik Whien.
Language NP Language no problem Artist Talk: Mette Ingvartsen ITA Academy Perspectief Artist Talk: Mette Ingvartsen
Sluiten Artist Talk: Mette Ingvartsen ITA Academy
DEZE VOORSTELLING IS AFGELAST.

In ons nieuwe programma Artist Talk gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf. Onze moderator Thomas Lamers, samen met het publiek, in gesprek met choreografe en danseres Mette Ingvartsen.
Language NP Language no problem Artist Talk: Johan Simons ITA Academy Perspectief Artist Talk: Johan Simons
Sluiten Artist Talk: Johan Simons ITA Academy
In ons nieuwe programma Artist Talk gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf. In deze eerste editie gaat onze moderator Thomas Lamers, samen met het publiek, in gesprek met gerenommeerd regisseur Johan Simons.
Language NP Language no problem Girls & Boys Toneelgroep Oostpool / Daria Bukvic Theater Girls & Boys