Artist Talk: Johan Simons

Sluiten

Artist Talk: Johan Simons

ITA Academy

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Artist Talk: Johan Simons
ITA Academy
Meld u aan voor gratis toegang

In ons nieuwe programma Artist Talk gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf.

We trappen af met de Artist Talk: Johan Simons op zondag 7 november om 13:00, waarin moderator Thomas Lamers in gesprek zal gaan met regisseur Johan Simons.

Duur 1 uur
Taal Nederlands
Locatie ITA Salon
Meld u aan voor gratis toegang

Zittend in de salon, met een drankje in de hand, bespreken we in een gesprek van een uur zijn oevre, de werkwijze, fascinaties en wensen voor de toekomst en reflecteren we met elkaar op het theaterlandschap en welke rol Simons hierin inneemt.

Na de Artist Talk is Simons’ voorstellingKing Learte zien, maar wees ook welkom om enkel bij de Artist Talk aan te schuiven.

Artist Talks

Artist Talks vinden voor of na een voorstelling van deze maker plaats en bieden verdieping om in een bredere context naar het werk te kijken.
Na afloop van of voorafgaand aan de Artist Talk is een voorstelling van de gast van die editie te bezoeken, maar u kunt er ook voor kiezen om enkel naar de Artist Talk te gaan.
In dit kalenderjaar staan er nog Artist Talks met Erik Whien, Daria Bukvić en Mette Ingvartsen op het programma.

MET CORONATOEGANGSBEWIJS

Om deze voorstelling te bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.

BEKIJK OOK

Language NP Language no problem Artist Talk: Erik Whien ITA Academy Perspectief Artist Talk: Erik Whien
Sluiten Artist Talk: Erik Whien ITA Academy
In ons nieuwe programma Artist Talk gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf. Onze moderator Carolien Borgers, samen met het publiek, in gesprek met gerenommeerd regisseur Erik Whien.
Language NP Language no problem King Lear Schauspielhaus Bochum / Johan Simons Theater King Lear
Sluiten King Lear Schauspielhaus Bochum / Johan Simons
Pierre Bokma speelt Koning Lear in regie van Johan Simons, over een koning die pas in het aanschijn van de dood de waarde van de liefde leert.
Language NP Language no problem Artist Talk: Daria Bukvic ITA Academy Perspectief Artist Talk: Daria Bukvic
Sluiten Artist Talk: Daria Bukvic ITA Academy
In ons nieuwe programma Artist Talk gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf. Onze moderator Carolien Borgers, samen met het publiek, in gesprek met gerenommeerd regisseur Daria Bukvić.
Language NP Language no problem Artist Talk: Mette Ingvartsen ITA Academy Perspectief Artist Talk: Mette Ingvartsen
Sluiten Artist Talk: Mette Ingvartsen ITA Academy
DEZE VOORSTELLING IS AFGELAST.

In ons nieuwe programma Artist Talk gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf. Onze moderator Thomas Lamers, samen met het publiek, in gesprek met choreografe en danseres Mette Ingvartsen.