Best of IDFA: Audience Favorites

Sluiten
IDFA

Best of IDFA: Audience Favorites

IDFA

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Best of IDFA: Audience Favorites
IDFA

Elk jaar beoordelen IDFA's bezoekers documentaires die kans maken op de NPO IDFA Audience Award. Enkele van de hoogst gewaardeerde films worden vertoond in een dagvullend programma voor €47,50. Koop nu alvast je kaartje en wees verzekerd van een plek in de zaal bij dit topprogramma!

Festival IDFA

Duur dagvullend
Genre film

Tijdens de pauzes zijn er diverse snacks verkrijgbaar in de foyer, waaronder een vegetarische quiche, saucijzenbroodje en diverse soorten fruit.

Ook kunt u gebruik maken van de speciale "snelle kaart" in onze Brasserie. Zo kunt u lekker lunchen, maar bent u wel op tijd weer klaar voor de volgende documentaire.

Programma


Bobi Wine: The People’s President
Een gooi doen naar het presidentschap is in Oeganda levensgevaarlijk, zelfs als democratisch gekozen parlementslid. De charismatische getto-popster Bobi Wine doet toch een poging, maar wordt op ontluisterende wijze tegengewerkt.

Blue ID
Intiem verslag van het veelbewogen transitietraject van de voormalige actrice Rüzgar Erkoçlar, die op zijn pad naar zelfverwezenlijking de onophoudelijke aandacht van de media moet verduren in de traditionele Turkse samenleving.

Aurora’s Sunrise
Meeslepende animatiedocumentaire over de tragische en uitzonderlijke levensloop van Aurora Mardiganian. Ze ontkwam als tiener aan de Armeense genocide en werd daarna in Amerika beroemd door een Hollywoodfilm over haar leven.

My Imaginary Country
In oktober 2019 gaan anderhalf miljoen Chilenen de straat op om te vechten voor een rechtvaardiger maatschappij. Legendarisch filmmaker Patricio Guzmán is erbij en ziet een vervolmaking van de Chileense vrijheidsstrijd uit zijn jeugd.

Programma IDFA

OVER IDFA

IDFA staat voor de kracht van de creatieve documentaire. Documentaires die kunnen verbinden, inspireren en prikkelen. Documentaires die de blik verruimen op onszelf, de omgeving en de wereld om ons heen. Tijdens deze editie van het festival zijn in ITA dagelijks screenings van documentaires en bijzondere voorstellingen te zien.

Bekijk het hele IDFA-programma