Best of IDFA: Award Winners

Sluiten
IDFA

Best of IDFA: Award Winners

IDFA

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Best of IDFA: Award Winners
IDFA

Een selectie van de beste films van IDFA 2022, speciaal voor jou samengesteld tot een dagvullend programma voor €47,50. Alle films in dit programma zijn door een internationale jury van professionals uit de documentaire-, film- en kunstwereld bekroond met een IDFA Award.

Festival IDFA

Duur dagvullend
Genre film

Tijdens de pauzes zijn er diverse snacks verkrijgbaar in de foyer, waaronder een vegetarische quiche, saucijzenbroodje en diverse soorten fruit.

Ook kunt u gebruik maken van de speciale "snelle kaart" in onze Brasserie. Zo kunt u lekker lunchen, maar bent u wel op tijd weer klaar voor de volgende documentaire.

Programma


Apolonia, Apolonia
Portret van de kunstenaar als jonge vrouw. Apolonia is getalenteerd, maar is dat genoeg om door te breken in de kunstwereld? Een indrukwekkende film die dertien jaar bestrijkt uit een allesbehalve doorsnee leven.

The Etilaat Roz
Terwijl Kabul wordt heroverd door de Taliban, beginnen de gepassioneerde journalisten op de redactie van Etilaat Roz zich steeds meer zorgen te maken. Hopeloosheid en angst nemen langzaamaan de overhand in deze snijdende film.

Manifesto
Duister mozaïek van vaak shockerende video’s die Russische tieners op sociale media plaatsten. Beeld na beeld toont Manifesto hoe agressie en onderdrukking op scholen ongewild aan een volgende generatie worden doorgegeven.

Much Ado About Dying
Dit tragikomische portret van de excentrieke oom van filmmaker Simon Chambers leert dat de dood een noodzakelijk einde van het leven is, mantelzorg een zware verantwoordelijkheid, en dat het heerlijk is om poedelnaakt Shakespeare te citeren.

Programma IDFA

OVER IDFA

IDFA staat voor de kracht van de creatieve documentaire. Documentaires die kunnen verbinden, inspireren en prikkelen. Documentaires die de blik verruimen op onszelf, de omgeving en de wereld om ons heen. Tijdens deze editie van het festival zijn in ITA dagelijks screenings van documentaires en bijzondere voorstellingen te zien.

Bekijk het hele IDFA-programma