De Familie van Nielie breekt de tent af (6+)

Sluiten

De Familie van Nielie breekt de tent af (6+)

Theatergroep Kwatta / Oorkaan / Josee Hussaarts

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
De Familie van Nielie breekt de tent af (6+)
Theatergroep Kwatta / Oorkaan / Josee Hussaarts
5e rang va €10 – 1e rang va €17,50

De Familie van Nielie is een vierdelig feuilleton over een kersvers samengesteld gezin. Voor de hele familie vanaf 6 jaar, vol liedjes, live muziek en poppen. Vorig jaar leerden we deze wonderlijke familie voor het eerst kennen. "Nieuwe familie heeft alles in zich om jaren te blijven boeien.", schreef Theaterkrant (★★★★) over deel 1. Nu gaat het verhaal verder. De Familie van Nielie breekt de tent af is een coproductie met Oorkaan.

Duur 90 minuten
Gesproken in NL
Voor gezinnen met kinderen 6+

Over de voorstelling

De hele Familie van Nielie woont samen onder een dak. Met ook nog een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast. Het is winter, iedereen heeft het koud en Jonathan is jarig. En dan gebeurt er iets waardoor de zon gaat schijnen en het midden in de winter zomer wordt. De Familie van Nielie raakt verzeild in een wereld waar in de winter de zon altijd schijnt, robots een hart hebben, oma’s geheimzinnige missies krijgen en niets is wat het lijkt.

Benieuwd? Kijk hier de trailer.

Recensies

'Een herkenbaar ingewikkelde familie.'
- Theaterkrant

'Een prachtige, energieke, warme, humorvolle en fantasierijke familievoorstelling!'
- Kidsproof

Meer voor de hele familie

Language NP Language no problem De Vrekkin (8+) NTjong / Noël Fischer Theater De Vrekkin (8+)
Sluiten De Vrekkin (8+) NTjong / Noël Fischer
Na de succesvolle voorstelling Polleke regisseert Noël Fischer opnieuw een familievoorstelling voor de grote zaal. Jibbe Willems schrijft de tekst voor deze komedie over een schaamteloze familie met te veel geld en te weinig realiteitsbesef.
Language NP Language no problem Hamlet, de familievøørstelling (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer Theater Hamlet, de familievøørstelling (8+)
Sluiten Hamlet, de familievøørstelling (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer
De makers van Lang & Gelukkig, Woef Side Story en Snorro komen met een nieuwe familievoorstelling, gebaseerd op het beroemdste stuk aller tijden: Hamlet. Regisseur Pieter Kramer maakt opnieuw een voorstelling die bol staat van de haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs...
Language NP Language no problem INVITED (8-88 jr) Ultima Vez & KVS / Seppe Baeyens / Lieve Stad, Dans INVITED (8-88 jr)
Sluiten INVITED (8-88 jr) Ultima Vez & KVS / Seppe Baeyens / Lieve Stad,
Hoe laat je het publiek meewerken aan een choreografie? Met de dansvoorstelling INVITED probeert Seppe Baeyens hier een antwoord op te formuleren. Met dans als gemeenschappelijke taal zoekt hij naar een alternatieve manier van samenleven en zo een gemeenschap stichten met dansers en publiek....
Language NP Language no problem Aladdin (6+) Theater Terra / Fons Merkies Theater Aladdin (6+)
Sluiten Aladdin (6+) Theater Terra / Fons Merkies
Aladdin is een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht. Van Theater Terra, bekend van De Kleine Zeemeermin, voor iedereen vanaf 6 jaar. Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin!
Language NP Language no problem Vier verhalen en een dag (8+) Introdans / Spinvis Dans Vier verhalen en een dag (8+)
Sluiten Vier verhalen en een dag (8+) Introdans / Spinvis
Vier verhalen en een dag is een dans- en muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar. Na het succes van de muziektheaterproductie Kintsukuroi gaan Spinvis en Introdans met deze familievoorstelling opnieuw een spannende samenwerking aan.
Language NP Language no problem Gulliver, een kinderrevolutie Susanne Marx / ICK-Amsterdam / Academie Theater en Dans / Cinedans Dans Gulliver, een kinderrevolutie
Sluiten Gulliver, een kinderrevolutie Susanne Marx / ICK-Amsterdam / Academie Theater en Dans / Cinedans
De voorstelling Gulliver (6+), wordt gemaakt door 125 schoolkinderen uit heel Amsterdam. Basisscholieren in de leeftijd van zes tot negen jaar dansen, vertellen en fantaseren over hoe hun eigen wijk eruit ziet in een ideale wereld. Ze schetsen zo een beeld van het Amsterdam van nu. Zij kapen he...