21 mei '19

De Staat van de Stad

ITA / Pakhuis de Zwijger / Gemeente Amsterdam / Rabobank Amsterdam
Koop uw kaarten
1e rang €24,50
Sluiten
21 mei '19

De Staat van de Stad

ITA / Pakhuis de Zwijger / Gemeente Amsterdam / Rabobank Amsterdam

De jaarlijkse De Staat van de Stad is een avondvullend programma waarin de conditie van Amsterdam wordt besproken aan de hand van de meest recente data over de stad. Daarvoor staat een uitgebreide line-up van binnen- en buitenlandse gastsprekers op het podium.

Duur n.t.b., zonder pauze
Gesproken in NL

De afgelopen jaren leidde dit tot spraakmakende avonden, zoals in 2016 toen toenmalig burgemeester Eberhard van der Laan maatregelen tegen de drukte in de stad aankondigde. Ook de editie 2018 was bijzonder, omdat het nieuwe college van Amsterdam zich na de gemeenteraadsverkiezingen voor het eerst gezamenlijk presenteerde aan de stad.

De Staat van de Stad is een co-productie van Internationaal Theater Amsterdam, Pakhuis de Zwijger en Gemeente Amsterdam in samenwerking met de Rabobank Amsterdam.

Bekijk ook

Language NP Language no problem De Pennen van NRCEvents & Awards NRC Handelsblad De Pennen van NRC
Sluiten De Pennen van NRC NRC Handelsblad
30 mrt '19
Wie zijn ze eigenlijk, de mensen die NRC maken? Wat boeit hen? Hoe kijken ze naar de toekomst van hun vak en liggen ze wel eens wakker van kritiek die ze krijgen? Ga in gesprek met de mensen die uw krant maken.
Language NP Language no problem De Kleurrijke Salon #3Perspectief De Kleurrijke Top 100 / Internationaal Theater Amsterdam / Gemeente Amsterdam De Kleurrijke Salon #3
Sluiten De Kleurrijke Salon #3 De Kleurrijke Top 100 / Internationaal Theater Amsterdam / Gemeente Amsterdam
In deze 3e editie van De Kleurrijke Salon krijgen 5 gamechangers het podium om hun terugblik op het afgelopen jaar met ons te delen. Wat is ze het afgelopen jaar opgevallen? Hoe ging het persoonlijk? Wat was een absoluut What the F! moment?
Language NP Language no problem Amsterdammer van het JaarEvents & Awards Stichting Amsterdammer van het Jaar / Internationaal Theater Amsterdam Amsterdammer van het Jaar
Sluiten Amsterdammer van het Jaar Stichting Amsterdammer van het Jaar / Internationaal Theater Amsterdam
20 jan '19
Op zondag 20 januari 2019 wordt de Amsterdammer van het Jaar gekozen uit 10 genomineerden, die allemaal hebben laten zien dat ze op hun manier van betekenis zijn voor de stad. Van een jonge mantelzorger tot een fanatieke vrijwilliger, van een bijzondere buurtbewoner tot een actieve collectant. ...