De Toverfluit Kerstexperience

Sluiten

De Toverfluit Kerstexperience

ITA / De Toneelmakerij

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
De Toverfluit Kerstexperience
ITA / De Toneelmakerij

Voorafgaand aan de voorstelling De Toverfluit van de Toneelmakerij en Silbersee kunnen onze kleinste bezoekers op speurtocht door de sterren en het heelal in onze foyers. Met een opdrachtkaart in hand gaan ze op onderzoek uit tussen zon en maan, want het universum heeft ze nodig om een aantal problemen op te lossen… Ondertussen kunt u als ouders genieten van een hapje en een drankje in onze ITA-brasserie.

Gratis toegankelijk
Tijden 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling en 1,5 uur na afloop van de voorstelling

ALLES RONDOM DE TOVERFLUIT

Language NP Language no problem De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem Theater De Toverfluit (7+)
Sluiten De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem
De Toneelmakerij en Silbersee bundelen hun krachten voor een eigentijdse versie van dit beroemde meesterwerk van Mozart. Klassieke muziek, rap, dans en theater komen samen in deze muziektheatervoorstelling voor de hele familie.
Language NP Language no problem De Toverfluit: Sing-a-long workshop De Toneelmakerij Een leven lang leren De Toverfluit: Sing-a-long workshop
Sluiten De Toverfluit: Sing-a-long workshop De Toneelmakerij
Altijd al willen meezingen in een echte Opera? Of liever willen rappen of beatboxen? Dit is je kans! In deze sing-a-long workshop bij De Toverfluit doen we het namelijk allemaal.
Language NP Language no problem Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu ITA-educatie Een leven lang leren Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu
Sluiten Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu ITA-educatie
Op zondag 29 december spelen 4 Amsterdamse jeugdtheaterscholen: De Amsterdamse Jeugdtheaterschool, Theaterschool Tij, DAT!school en Jeugdtheaterschool Zuidoost hun eigen voorstelling in het decor van De Toverfluit.
Language NP Language no problem Brasserie Brasserie