De Toverfluit: Sing-a-long workshop

Sluiten

De Toverfluit: Sing-a-long workshop

De Toneelmakerij

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
De Toverfluit: Sing-a-long workshop
De Toneelmakerij
Aanmelden voor gratis toegang

Altijd al willen meezingen in een echte Opera? Of liever willen rappen of beatboxen? Dit is je kans! In deze sing-a-long workshop bij De Toverfluit doen we het namelijk allemaal. Naast de klassieke aria De zon schijnt voor Eeuwig gaan we aan de slag met het nummer Een Meisje om te Zoenen, een mix van beatbox en rap. Al zingend filosoferen we over een eeuwige dag of nacht, over dingen waartussen het moeilijk kiezen is en over wat jou gelukkig maakt.

De workshop is te bezoeken voorafgaand aan iedere voorstelling van De Toverfluit in de kerstvakantie en is gratis toegankelijk. Graag wel aanmelden via de bestelknop.

Graag aanmelden via bovenstaande knop voor gratis toegang

ALLES RONDOM DE TOVERFLUIT

Language NP Language no problem De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem Theater De Toverfluit (7+)
Sluiten De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem
De Toneelmakerij en Silbersee bundelen hun krachten voor een eigentijdse versie van dit beroemde meesterwerk van Mozart. Klassieke muziek, rap, dans en theater komen samen in deze muziektheatervoorstelling voor de hele familie.
Language NP Language no problem De Toverfluit Kerstexperience ITA / De Toneelmakerij Familie De Toverfluit Kerstexperience
Sluiten De Toverfluit Kerstexperience ITA / De Toneelmakerij
Voorafgaand aan de voorstelling De Toverfluit van de Toneelmakerij en Silbersee kunnen onze kleinste bezoekers op speurtocht door de sterren en het heelal in onze foyers. 
Language NP Language no problem Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu ITA-educatie Een leven lang leren Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu
Sluiten Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu ITA-educatie
Op zondag 29 december spelen 4 Amsterdamse jeugdtheaterscholen: De Amsterdamse Jeugdtheaterschool, Theaterschool Tij, DAT!school en Jeugdtheaterschool Zuidoost hun eigen voorstelling in het decor van De Toverfluit.