Dutch Dance Quiz - Live On Stage

Sluiten

Dutch Dance Quiz - Live On Stage

Dutch Dance Quiz i.s.m Amsterdam Dance Event

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Dutch Dance Quiz - Live On Stage
Dutch Dance Quiz i.s.m Amsterdam Dance Event
1e rang € 24 - 2e rang € 19

In samenwerking met Amsterdam Dance Event (ADE) gaat Dutch Dance Quiz, tijdens ADE, het theater in!

Dutch Dance Quiz gaat het theater in! Na een waanzinnig online debuut in 2020 pakken we in de avond van 15 oktober het podium van Internationaal Theater Amsterdam voor een wilde liveshow. Samen met twee quizpanels, bestaande uit dance iconen als DJ Jean en Dano, beleef je een avondvullend programma waarin we je onderdompelen in de wereld van Dutch Dance. Met de gekste anekdotes, baldadige cowboyverhalen, iconische museumstukken, bijzondere optredens en zeldzame videobeelden uit onze trotse dance-geschiedenis. Ben je er klaar voor? Duik dan met ons down the rabbit hole en kijk nooit meer hetzelfde naar de grootste momenten uit ruim 30 jaar Dutch Dance

Om 20:00 uur zal een DJ het publiek opwarmen. De zaal gaat dus eerder open.

Grote Zaal
Zaal open 20:00 uur
Aanvang 21:00 uur
Duur 120 minuten

Dutch Dance

Dutch Dance Quiz gaat het theater in! Na een waanzinnig TV debuut in 2020 pakken we in de avond van 15 oktober het podium van het Internationaal Theater Amsterdam voor een wilde liveshow.

Met presentatrice Vivienne van den Assem en nationaal dance geweten Arne van Terhoven, huisband The Golden Era, bijzondere live optredens en twee quizpanels om van te smullen: DJ Jean, DJ Jurgen, DJ Dano, Nance, Sander Lantinga, Gwen van Poorten, Lisa Michels en Multigroove oprichter Ilja Reiman. Een avondvullend programma waarin we je onderdompelen in de gekste anekdotes, wildste cowboyverhalen, meest bijzondere museumstukken en zeldzaamste beelden uit onze vaderlandse dance-geschiedenis.

Initiatief

Dutch Dance Quiz startte in 2020 als idee van dance-experts Arne van Terphoven en Peter Kan. Zij hadden als gezamenlijk doel een ode te brengen aan 30 jaar Dutch Dance, ook als troost en toevluchtsoord in het jaar dat corona uitbrak en dansvloeren wereldwijd op slot gingen. In een drieluik van afleveringen, gepresenteerd door Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven, namen Dano, The Darkraver, Roog, Michel de Hey, Julian Jordan, Reinier Zonneveld, Boris Werner, Luuk van Dijk en Geraldine Kemper het tegen elkaar op vanuit de legendarische Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.

Met Coronatoegangsbewijs

Om deze voorstelling te bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.

Zie meer

Language NP Language no problem Septimius Awards Stichting New Vision Events & Awards Septimius Awards
Sluiten Septimius Awards Stichting New Vision
07 jun '22
De Septimius Awards is een prestigieus filmfestival, met een sterke nadruk op het ontdekken en stimuleren van nieuw onafhankelijk talent.