Dutch Delight

Sluiten
Summer Dance Forever
19 aug '21

Dutch Delight

The Ruggeds & Nedda Sou / Summer Dance Forever
Dutch Delight
19 aug '21
The Ruggeds & Nedda Sou / Summer Dance Forever
€ 25

In het Internationaal Theater Amsterdam presenteert dansfestival Summer Dance Forever een eclectische mix van hiphopdans uit Nederland. De Eindhovense breakdancecrew The Ruggeds zoekt in het theater de grenzen op van hun dansstijl.

Aanvangstijd: 20:00
Locatie: Grote Zaal
Summer Dance Forever

State Shift van The Ruggeds

Adapt, improvise, overcome.
Een avond over aanpassingsvermogen, met de solo ‘Turns’ en het duet ‘Waterbrothers’.
Twee stukken over met de flow meegaan of tegen de stroom in zwemmen.

Waterbrothers
Zoals water verandert van gedaante, veranderen Lee Demierre en Roy Overdijk hun benadering van de vloer. -|-In het duet Waterbrothers dagen zij elkaar uit in een stroom van bewegingen waarin de jongere broer soms de oudere voorbij stormt. De broers begeleiden je in een zee van bewegingsvrijheid, kracht, elegantie en rust.

Turns
De solo Turns gaat over de keerpunten in het leven van Virgil ‘Skychief’ Dey. Zijn bewegingsvrijheid neemt je mee in het verhaal van een jongen uit een buitenwijk die – ondanks alle tegenslagen – altijd positief bleef en zijn overlevingsdrang vertaalt in de puurste vorm van communicatie: dans.

Met Coronatoegangsbewijs

Om deze voorstelling te bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.

LEES MEER

MEER SUMMER DANCE FOREVER

Language NP Language no problem BLKDOG Botis Seva / Far From The Norm Dans BLKDOG
Sluiten BLKDOG Botis Seva / Far From The Norm
17 aug '21 t/m 18 aug '21
In Internationaal Theater Amsterdam presenteert het internationale hiphopdansfestival Summer Dance Forever een indrukwekkende mix van wereldse dansvoorstellingen uit binnen- en buitenland. BLKDOG is een Nederlandse première van de uit Engeland afkomstige choreograaf Botis Seva.
Language NP Language no problem Dutch Delight The Ruggeds & Nedda Sou / Summer Dance Forever Dans Dutch Delight
Sluiten Dutch Delight The Ruggeds & Nedda Sou / Summer Dance Forever
19 aug '21
Internationale hiphopdansfestival Summer Dance Forever presenteert een indrukwekkende mix van wereldse dansvoorstellingen van Nederlandse bodem. Verschillende nieuwe makers en gevestigd talent tonen het beste wat Nederland te bieden heeft.
Language NP Language no problem Going Global Fubunation & Ousmane Sy / Summer Dance Forever Dans Going Global
Sluiten Going Global Fubunation & Ousmane Sy / Summer Dance Forever
20 aug '21
Internationaal hiphopdansfestival Summer Dance Forever zoekt de grenzen op! Het festival presenteert een indrukwekkende mix van grenzeloze dansvoorstellingen. Laat je inspireren door de rijke hiphop-cultuur uit het buitenland.