Dutch Delight

Sluiten
Summer Dance Forever

Dutch Delight

The Ruggeds & Nedda Sou / Summer Dance Forever

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Dutch Delight
The Ruggeds & Nedda Sou / Summer Dance Forever
€ 25

In het Internationaal Theater Amsterdam presenteert dansfestival Summer Dance Forever een eclectische mix van hiphopdans uit Nederland. De Eindhovense breakdancecrew The Ruggeds zoekt in het theater de grenzen op van hun dansstijl.

Aanvangstijd: 20:00
Locatie: Grote Zaal
Summer Dance Forever

State Shift van The Ruggeds

Adapt, improvise, overcome.
Een avond over aanpassingsvermogen, met de solo ‘Turns’ en het duet ‘Waterbrothers’.
Twee stukken over met de flow meegaan of tegen de stroom in zwemmen.

Waterbrothers
Zoals water verandert van gedaante, veranderen Lee Demierre en Roy Overdijk hun benadering van de vloer. -|-In het duet Waterbrothers dagen zij elkaar uit in een stroom van bewegingen waarin de jongere broer soms de oudere voorbij stormt. De broers begeleiden je in een zee van bewegingsvrijheid, kracht, elegantie en rust.

Turns
De solo Turns gaat over de keerpunten in het leven van Virgil ‘Skychief’ Dey. Zijn bewegingsvrijheid neemt je mee in het verhaal van een jongen uit een buitenwijk die – ondanks alle tegenslagen – altijd positief bleef en zijn overlevingsdrang vertaalt in de puurste vorm van communicatie: dans.

Nedda Sou: BLOOM

BLOOM gaat over het doorbreken van stigma's en het vieren van collectieve authenticiteit: for the culture, by the culture. De dansstijl is Krump. Een krachtige dansvorm/subcultuur die zijn wortels heeft in de achterwijken in LA en is ontstaan vanuit het verzet tegen geweld en de behoefte voor het het waarborgen van veiligheid in de zwarte gemeenschap.

Met dansers: Virgil Ciano, BrandonBroodje, Jordy Joia, Nakisa Brown

Met Coronatoegangsbewijs

Om deze voorstelling te bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.

MEER SUMMER DANCE FOREVER

Language NP Language no problem THEATRE FOREVER: VIVONS, TENTACLE TRIBE, THOMAS CARSLEY, BAGSY Summer Dance Forever Dans THEATRE FOREVER: VIVONS, TENTACLE TRIBE, THOMAS CARSLEY, BAGSY
Sluiten THEATRE FOREVER: VIVONS, TENTACLE TRIBE, THOMAS CARSLEY, BAGSY Summer Dance Forever
24 aug '22
Het laat zien hoe dans persoonlijkheden onthult en gebruik maakt van innerlijkheden om rauwe kracht en inspiratie naar boven te halen.
Language NP Language no problem THEATRE FOREVER: OUSMANE SY, GRISHKA CARUGE, SOFY POLO & GEORGE VALDEZ Summer Dance Forever Dans THEATRE FOREVER: OUSMANE SY, GRISHKA CARUGE, SOFY POLO & GEORGE VALDEZ
Sluiten THEATRE FOREVER: OUSMANE SY, GRISHKA CARUGE, SOFY POLO & GEORGE VALDEZ Summer Dance Forever
26 aug '22
Het laat zien hoe dans persoonlijkheden onthult en gebruik maakt van innerlijkheden om rauwe kracht en inspiratie naar boven te halen.