Girls & Boys

Sluiten

Girls & Boys

Toneelgroep Oostpool / Daria Bukvic

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Girls & Boys
Toneelgroep Oostpool / Daria Bukvic
1e rang € 35,50 / 2e rang € 33 / 3e rang € 22,50

'Girls Boys is mij uit het hart gegrepen. Het is het meest urgente toneelstuk dat ik in jaren heb gelezen' - Daria Bukvić


Een onverwachte ontmoeting op een luchthaven leidt tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw (Hadewych Minis) en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières. Het leven dat ze met elkaar hebben opgebouwd is gelukkig en vergelijkbaar met dat van velen, maar gaandeweg brokkelt het huwelijk af en neemt hun leven een verontrustende wending.

Aanvangstijd 19:30
Duur 105 minuten
Locatie Rabozaal
Taal Nederlands
In Gesprek met Hadewych Minis op 26 nov
Artist Talk met Daria Bukvić op 27 nov

Sterrenregen voor Girls & Boys

Indringend verhaal met weergaloze Hadewych Minis. ★★★★★⁠⁠ - Scènes

Bukvić geeft, als nieuwe artistiek directeur, een daverend visitekaartje af. ★★★★★⁠⁠ - NRC

Hadewych Minis levert een majeure prestatie. ★★★★★⁠⁠ - NRC

Girls and Boys is een magistrale samenwerking tussen Hadewych Minis en Daria Bukvić ★★★★☆ - de Volkskrant

Uit het hart

Girls and Boys is een aangrijpende one woman show die begint als een hilarisch sprookje en eindigt in een onvoorstelbare nachtmerrie.

Deze monoloog, van de hand van de veelgeprezen Britse toneelschrijver Dennis Kelly, verscheen in 2018 en is nu voor het eerst in Nederland te zien. Regisseur Daria Bukvić besloot dat het tijd was om deze theatrale noodkreet naar de Nederlandse theaters te brengen: 'Girls Boys is mij uit het hart gegrepen. Het is het meest urgente toneelstuk dat ik in jaren heb gelezen'

Kijkwijzer: 16+ In deze voorstelling wordt expliciet verwezen naar geweld

Hadewych Minis

De indrukwekkende en muzikale solovoorstelling Girls & Boys is multitalent Hadewych Minis op het lijf geschreven. Voor haar rol in de film Borgman won Minis haar eerste Gouden Kalf en voor de vertolking van Rachel Hazes in Bloed, Zweet & Tranen de tweede. Recent tourde ze met haar eigen voorstellingen langs clubs en theaters. Na de muzikale solo Minis Plus volgde in 2020 Hadewych doet de dames waarmee ze ‘een hartstochtelijke ode aan Nederlandse zangeressen van toen en nu’ bracht. Daarnaast veroverde ze Nederland met haar deelname aan het AVROTROS-programma Maestro.

IN GESPREK

In Gesprek is een terugkomend programma van ITA op de vrijdagavond. Kom na de voorstelling in één van onze foyers meedenken, -luisteren en -praten.

Na de voorstelling gaat onze gespreksleider in gesprek met actrice Hadewych Minis en het publiek. Met Boys & Girls als vertrekpunt, nodigen we het publiek en onze gasten uit om de thematiek nog verder te onderzoeken, ervaringen uit te wisselen en vragen aan elkaar te stellen.

26 november In Gesprek met actrice Hadewych Minis

Na afloop van de voorstelling op 27 november

ARTIST TALK: DARIA Bukvić

In deze editie van ons nieuwe programma Artist Talk gaat onze moderator Carolien Borgers, samen met het publiek, in gesprek met gerenommeerd regisseur Daria Bukvić.

Zittend in de salon, met een drankje in de hand, bespreken we in een gesprek van een uur haar oeuvre, de werkwijze, fascinaties en wensen voor de toekomst en reflecteren we met elkaar op het theaterlandschap en welke rol Bukvić hierin inneemt.

De Artist Talk is gratis toegankelijk. U dient zich echter wel van tevoren aan te melden.

MELD U HIER AAN

Credits

tekst Dennis Kelly
vertaling Hannah van Wieringen
regie
Daria Bukvić
spel Hadewych Minis
dramaturgie
Madelon Kooijman
scenografie Marloes & Wikke
kostuumontwerp
Dymph Boss
muziek Wilko Sterke
lichtontwerp Yuri Schreuders

MET CORONATOEGANGSBEWIJS

Om deze voorstelling te bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.

BEKIJK OOK

Language NP Language no problem Artist Talk: Daria Bukvic ITA Academy Perspectief Artist Talk: Daria Bukvic
Sluiten Artist Talk: Daria Bukvic ITA Academy
In ons nieuwe programma Artist Talk gaat een moderator, samen met het publiek, in gesprek met een toonaangevende regisseur, performer of choreograaf. Onze moderator Carolien Borgers, samen met het publiek, in gesprek met gerenommeerd regisseur Daria Bukvić.
Language NP Language no problem Een oprechte ode aan de Ironie De Warme Winkel Theater Een oprechte ode aan de Ironie
Sluiten Een oprechte ode aan de Ironie De Warme Winkel
28 okt '21 t/m 07 jun '22
DWW trekt zich terug op een verleidelijk eiland met grote cultuurhistorische waarde. Hier ontmoeten ze de reality tv-sterren Lesley en Danicio en gaan ze de uitdaging aan: blijft ironie hun sterkste wapen of slaan dates met real people gaten in hun overtuiging?
Language NP Language no problem Before/After NITE: Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni, Asko Schönberg en Slagwerk Den Haag / Guy Weizman Theater Before/After
Sluiten Before/After NITE: Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni, Asko Schönberg en Slagwerk Den Haag / Guy Weizman
Gewone mensen doen gewone dingen. Ze draaien een gloeilamp in, bekijken een schilderij, ontdekken een grijze haar, halen een jeugdherinnering op, wachten op een hotelkamer, of kibbelen op een bedrijfsborrel.