24 okt '19

Huis van personages (8+)

In het huis van ITA wonen personages. Elke avond komen ze tot leven op het podium, als acteurs of dansers hun stem of lichaam aan hen geven. Maar ook overdag, als de podia nog leeg zijn, is ons huis vol met hun verhalen. In een theatrale route door het gebouw maken de kinderen kennis met verschillende personages en hun verhalen, maar worden ze ook zelf makers die verhalen vormgeven.

Tijd 10:00 - 12:00 uur & 14:00 - 16:00 uur

MEER IN DE HERFSTVAKANTIE

Language NP Language no problem De Toverfluit (7+)Theater De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem De Toverfluit (7+)
Sluiten De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem
19 okt '19 t/m 05 jan '20
De Toneelmakerij en Silbersee bundelen hun krachten voor een eigentijdse versie van dit beroemde meesterwerk van Mozart. Klassieke muziek, rap, dans en theater komen samen in deze muziektheatervoorstelling voor de hele familie. Een betoverend verhaal over een ruimteprins en zijn prinses in het ...
Language NP Language no problem Dansen in de Koninklijke Foyer (6+)Familie Dansen in de Koninklijke Foyer (6+)
Sluiten Dansen in de Koninklijke Foyer (6+)
22 okt '19
Trek je dansschoenen aan en kom dansen in de mooiste balzaal van Amsterdam: de Koninklijke Foyer. Kom dansen in een dansworkshop speciaal voor kinderen, waarin ze een korte choreografie leren. Ervaring is niet nodig, makkelijk zittende kleding wel.
Language NP Language no problem Maak 10+Familie Maak 10+
Sluiten Maak 10+
23 okt '19
Tijdens de MAAK-dag doen de kinderen onderzoek naar hun eigen makerschap. Ze filosoferen, bouwen en spelen begeleid door een theatermaker van ITA.
Language NP Language no problem Martin Luther King (8+)Theater Urban Myth / Jörgen Tjon a Fong Martin Luther King (8+)
Sluiten Martin Luther King (8+) Urban Myth / Jörgen Tjon a Fong
27 okt '19
Swingende familievoorstelling over de jonge Martin Luther King.