IDFA x Black Achievement Month - Preview Atardi

Sluiten

IDFA x Black Achievement Month - Preview Atardi

IDFA / Ninsee / Vereniging Antilliaans Netwerk

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
IDFA x Black Achievement Month - Preview Atardi
IDFA / Ninsee / Vereniging Antilliaans Netwerk
€ 20

Zanger en liedjesschrijver Rudy Plaate (1937) is een van de grootste muzikanten die het eiland Curaçao ooit gekend heeft. Meer dan vierhonderd componeerde hij, waarin hij telkens het leven en de schoonheid van zijn geboorte-eiland bezong. In de documentaire Atardi portretteert filmmaker Selwyn de Wind deze – nog altijd levende – muzieklegende en laat hij zien wat Plaates muziek voor het eiland betekend heeft.

IDFA en Black Achievement Month (BAM) organiseren op 25 oktober twee vertoningen in het Internationaal Theater Amsterdam van de IDFA Preview x Black Achievement Month: Atardi - The life of Curaçao’s musical genius van Rudy Plaate

aanvang 15:00 & 18:00
duur nnb
locatie Grote Zaal

IDFA

Het International Documentary Film Festival Amsterdam biedt een onafhankelijke en inspirerende plek waar publiek en professionals terecht kunnen voor een pluriform aanbod documentaires van hoge kwaliteit. Pluriform wat betreft vorm en inhoud, maar ook wat betreft (culturele) achtergrond van de maker. IDFA biedt een alternatief voor massavermaak en eenvormigheid en laat zien dat een steeds groter publiek op zoek is naar een hoogwaardige vorm van verdieping en reflectie. Naast documentaire films geeft IDFA sinds 2007 met IDFA DocLab-programma ook uitgebreid de ruimte aan de nieuwste digitale documentaire ontwikkelingen. Scholieren komen met IDFA documentaires in contact tijdens schoolvoorstellingen en op Docschool Online.

Language NP Language no problem romeo en julia ITA–Ensemble Theater romeo en julia
Sluiten romeo en julia ITA-ensemble / Michiel van Erp
Ook wie Shakespeares bekendste liefdesdrama nooit op de planken heeft gezien, kent het verhaal van de onstuimige liefde van de ‘star crossed lovers’, en zijn fatale afloop.