JULIDANS AT THE PARK - 9 juli

Sluiten
Julidans

JULIDANS AT THE PARK - 9 juli

ISH Dance Collective

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
JULIDANS AT THE PARK - 9 juli
ISH Dance Collective

Een zwoele zomeravond. Een wandeling in het park. Een dans.

In het Vondelpark Openluchttheater ziet u (inter)nationale gezelschappen onder de vlag van Julidans.

Locatie Vondelpark Openluchttheater
Aanvang 20.30 uur

Break'in Amsterdam 2021

Gepresenteerd door ISH Dance Collective en Amsterdam Breaking Community

Competitie is traditie in de hiphop en de battle is het ultieme domein van de breakers. Opgezweept door de beats van de DJ en aangemoedigd door de MC, is de battle het dansequivalent van de hand-to-hand combat. Het is explosief, het is opzwepend, en er wordt geen middel geschuwd en niemand gespaard. Alles met een knipoog natuurlijk, wan ook humor speelt een belangrijke rol in het ‘gevecht’.

-|-In Break’in Amsterdam treden acht van de grootste namen in Nederland aan, waaronder regerend Red Bull BC One E-Battle 2021 wereldkampioen, B-boy Lee uit Amsterdam en Kid Colombia van the Hustle Kidz uit Rotterdam. Zij worden begeleid door Mista Sweet als DJ en MC Mariobee.

Break'in Amsterdam 2021 wordt gepresenteerd door ISH Dance Collective en Amsterdam Breaking Community. ISH Dance Collective is een internationaal gerenommeerd dansgezelschap met voorstellingen waarin eigentijdse disciplines als hiphop dans, skating, freerunning en BMX centraal staan. Amsterdam Breaking Community werd dit jaar opgericht door B-boys Jur ‘Jurskee’ Bouterse en Dietrich ‘Dietje’ Pott, om een thuis te creëren voor alle Amsterdamse breakers en om talent voor de toekomst te ontwikkelen