22 feb '19 t/m 03 mei '19

Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+)

ITA / Educatie
Sluiten
03 mei '19

Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+)

ITA / Educatie

Trek je dansschoenen aan en kom dansen in de mooiste balzaal van Amsterdam: de Koninklijke Foyer van Internationaal Theater Amsterdam.

Duur 60 minuten
Gesproken in NL
Voor kinderen 6+

Kom dansen is een dansworkshop speciaal voor kinderen. Ervaring is niet nodig, makkelijk zittende kleding wel. De kinderen leren een korte choreografie, een mix van streetdance, moderne dans en hiphop. De volwassenen mogen de laatste vijf minuten komen kijken in de workshop.

OOK IN DE VOORJAARSVAKANTIE

Language NP Language no problem INVITED (8-88 jr)Dans Ultima Vez & KVS / Seppe Baeyens / Lieve Stad, INVITED (8-88 jr)
Sluiten INVITED (8-88 jr) Ultima Vez & KVS / Seppe Baeyens / Lieve Stad,
Hoe laat je het publiek meewerken aan een choreografie? Met de dansvoorstelling INVITED probeert Seppe Baeyens hier een antwoord op te formuleren. Met dans als gemeenschappelijke taal zoekt hij naar een alternatieve manier van samenleven en zo een gemeenschap stichten met dansers en publiek....
Language NP Language no problem Workshop improviseren (8+)Een leven lang leren ITA / Educatie Workshop improviseren (8+)
Sluiten Workshop improviseren (8+) ITA / Educatie
18 feb '19 t/m 30 apr '19
Als je toneel speelt, kun je zelf verzinnen wat er gebeurt. Improviseren: wij geloven dat iedereen het kan. Alle kinderen die het leuk vinden om toneel te spelen, zijn van harte welkom bij deze workshop door onze professionele theaterdocenten. In de Bovenkamer, ons minitheater met alles erop en...
Language NP Language no problem Workshop spelen met tekst (8+)Een leven lang leren ITA / Educatie Workshop spelen met tekst (8+)
Sluiten Workshop spelen met tekst (8+) ITA / Educatie
19 feb '19 t/m 02 mei '19
Met een toneeltekst kun je heel veel kanten op en totaal andere scènes maken. In de workshop Spelen met tekst leren de kinderen daar alles over en gaan ze zelf scènes maken. De workshop wordt geleid door een professionele theaterdocent die ook als regisseur werkt. In de Bovenkamer, ons minithea...
Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Monkie (2 - 5 jaar)Theater Wijnand Stomp Zondagmorgen in ITA: Monkie (2 - 5 jaar)
Sluiten Zondagmorgen in ITA: Monkie (2 - 5 jaar) Wijnand Stomp
Wijnand Stomp vertelt Monkie, het aapje dat kwijtraakt!
Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Moes (2 - 6 jaar)Theater Casier & Co Zondagmorgen in ITA: Moes (2 - 6 jaar)
Sluiten Zondagmorgen in ITA: Moes (2 - 6 jaar) Casier & Co
Moes is een poëtische peuter- en kleutervoorstelling boordevol fantasie.