Lubach LIVE op het Leidseplein

Sluiten

Lubach LIVE op het Leidseplein

Arjen Lubach

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Lubach LIVE op het Leidseplein
Arjen Lubach
5e rang va €10 – 1+ rang va €33,50

Zondag met Lubach bezorgde hem een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring. Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er ook grappen te vertellen zijn die de televisiekijkers nooit zullen horen, is Arjen Lubach terug in het theater. In de dagen rond kerst en oud en nieuw staat de televisie-comedian maar liefst twee weken in het Internationaal Theater Amsterdam aan het Leidseplein en geeft een bijzonder Amsterdams eindejaarstintje aan zijn comedyshow vol persoonlijke verhalen en observaties.

Grote Zaal
Duur 1 uur en 40 min, zonder pauze
Gesproken in NL

Arjen Lubach: "Ik heb twaalf jaar in kleine theaters gestaan met deels geïmproviseerde shows. De kick die dat oplevert, is een andere dan die van een geschreven grap waarover lang is nagedacht. Dat Zondag met Lubach zo goed doordacht is, is geweldig, maar soms mis ik dat eerste."

Arjen Lubach (1979) is een artistieke duizendpoot. Hij is auteur van de romans: 'Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend', 'Bastaardsuiker', Magnus en 'IV'. De maker van de Koefnoen-'Rapservice', een van de mannen achter Buro Renkema én hij had een hit met 'Jelle', een parodie op Eminems rapnummer 'Stan'. De meeste bekendheid vergaarde hij echter als presentator van zijn eigen satirische talkshow Zondag met Lubach. Daarnaast staat hij als cabaretier zelf ook op de planken.

Bekijk ook

Language NP Language no problem Hamlet, de familievøørstelling (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer Theater Hamlet, de familievøørstelling (8+)
Sluiten Hamlet, de familievøørstelling (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer
De makers van Lang & Gelukkig, Woef Side Story en Snorro komen met een nieuwe familievoorstelling, gebaseerd op het beroemdste stuk aller tijden: Hamlet. Regisseur Pieter Kramer maakt opnieuw een voorstelling die bol staat van de haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs...
Language NP Language no problem Het Duel Het Nationale Theater / Jeroen De Man Theater Het Duel
Sluiten Het Duel Het Nationale Theater / Jeroen De Man
Jeroen De Man regisseert de eerste toneelbewerking van Tsjechovs enige korte roman uit 1891. Een koortsachtige toneelavond, waarin acht acteurs de strijd om het ‘goede leven’ met een geladen pistool uitvechten.