19 feb '20

Maak (10+)

ITA-educatie
Sluiten
19 feb '20

Maak (10+)

ITA-educatie

Tijdens de MAAK-dag doen de kinderen onderzoek naar hun eigen makerschap. Wat vinden zij van de wereld? Hoe geven ze hun gedachten en ervaringen zo vorm, zodat ze henzelf met anderen kunnen delen? Ze filosoferen, bouwen en spelen begeleid door een theatermaker van ITA. Ter afsluiting maken ze een eindpresentatie.

Tijd 10:00 - 16:00 uur

MEER IN DE HERFSTVAKANTIE

Language NP Language no problem De Familie van Nielie in alle staten (6+)Theater Theatergroep Kwatta / Josee Hussaarts De Familie van Nielie in alle staten (6+)
Sluiten De Familie van Nielie in alle staten (6+) Theatergroep Kwatta / Josee Hussaarts
12 feb '20
De familie van Nielie gaat naar Los Angeles, waar vader Theo is uitgenodigd voor Het Uitvinderscongres. Maar al op het vliegveld van New York raakt het gezin elkaar kwijt en zetten ze alles op alles om elkaar terug te vinden.
Language NP Language no problem Dansen in de Koninklijke Foyer (6+)Familie ITA-Educatie Dansen in de Koninklijke Foyer (6+)
Sluiten Dansen in de Koninklijke Foyer (6+) ITA-Educatie
21 feb '20
Trek je dansschoenen aan en kom dansen in de mooiste balzaal van Amsterdam: de Koninklijke Foyer. Kom dansen in een dansworkshop speciaal voor kinderen, waarin ze een korte choreografie leren. Ervaring is niet nodig, makkelijk zittende kleding wel.
Language NP Language no problem Huis van personages (8+)Een leven lang leren ITA-Educatie Huis van personages (8+)
Sluiten Huis van personages (8+) ITA-Educatie
24 okt '19 t/m 17 feb '20
In een theatrale route door het gebouw maken de kinderen kennis met verschillende personages en hun verhalen, maar worden ze ook zelf makers die verhalen vormgeven.
Language NP Language no problem M!ndf#ck jr.Theater ITA-junior / Nina Haanappel / Junadry Leocaria M!ndf#ck jr.
Sluiten M!ndf#ck jr. ITA-junior / Nina Haanappel / Junadry Leocaria
20 feb '20 t/m 13 mrt '20
In M!ndf#ck jr. maken we een reis door het chaotische brein en het onrustige lichaam van een mens in wording. Met een mix van dans en toneel laten 27 jonge mensen zien hoe hun brein in elkaar zit.