Montessori Lyceum Amsterdam speelt in het ITA-toneelbeeld van Husbands and wives

Sluiten

Montessori Lyceum Amsterdam speelt in het ITA-toneelbeeld van Husbands and wives

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Montessori Lyceum Amsterdam speelt in het ITA-toneelbeeld van Husbands and wives
€ 6 - € 7,50

Op 14, 15 en 16 februari speelt het Montessori Lyceum Amsterdam (MLA) drie verschillende verschillende voorstellingen in het toneelbeeld van Husband and wives. Op 14 februari speelt 5 vwo de voorstelling Ik vind het fijn om single te zijn. Op 15 februari speelt 6 vwo de voorstelling Liefde is… een stofje in je hersenen. Ten slotte speelt 4 vwo op zaterdag 16 februari Op een goed huwelijk!.

Reserveren voor de voorstelling kan per e-mail. Het juiste e-mailadres wordt per voorstelling vermeld.

Rabozaal Podium
Duur 60 minuten
Gesproken in NL

14 februari - Ik vind het fijn om single te zijn

14 februari. Valentijnsdag. Een goed moment om de liefde onder de loep te nemen. Een seminar in de Stadsschouwburg. We zijn onder elkaar. Er is professionele begeleiding. We kunnen eerlijk zijn.

'Verandering is leven! Hou alsjeblieft op met die flauwekul. Daar kun je je studentes mee voor de gek houden maar het zegt niets. Het hele leven is verandering. Het is aanpassen of neergemaaid worden.'

13 leerlingen uit 5 vwo van het Montessori Lyceum Amsterdam met drama als examenvak spelen Ik vind het fijn om single te zijn in het toneelbeeld van Internationaal Theater Amsterdam.

Regie: Charlotte Post
Spel:
Liv Schulp, Marilyn Bartling, Suus Beker, Nelle Engelsma, Luca Gagliardi, Ana Pipercic, Meintzjen Reitsema, Nena van der Meulen, Rosie Wilhelm, Zenzi Hogenboom, Jackie Hein, Sarah Out, Sacha Jansen.

Donderdag 14 februari 2019 om 13.30 uur
Kaarten zijn € 7,50 / € 6,- (leerlingen/ medewerkers MLA)
Reserveren kan door een mail te sturen met naam, telefoonnummer en het gewenste aantal kaarten naar ikvindhetfijnomsingletezijn@gmail.com

15 februari - Liefde is… een stofje in je hersenen

De leerlingen uit 5 VWO van het Montessori Lyceum Amsterdam spelen het stuk Liefde is... een stofje in je hersenen.

Het verhaal speelt zich af in een periode die te vergelijken valt met de verlichting. Een periode waarin alles gemeten, gewogen en wetenschappelijk onderbouwd werd.

Een aantal wanhopige romantici wordt door de overheid opgeroepen om op 'retraite' te gaan. De romantici komen in opstand tegen de moderne en wetenschappelijke opvatting van het begrip 'liefde' die de overheid hen voorschotelt. Zij strijden voor de liefde, maar lukt het ze om hun geloof te behouden?

Vrijdag 15 februari 2019 om 13.30 uur
Kaarten zijn € 7,50 / € 6,- (leerlingen/ medewerkers MLA)
Reserveren kan door een mail te sturen met naam, telefoonnummer en het gewenste aantal kaarten naar husbandsandwives5V@gmail.com

16 februari - Op een goed huwelijk!

2 huwelijken, 2 minnaressen, een begeerde vrijgezel en een handjevol therapeuten

Verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden… of toch maar niet?

'De tragiek is altijd geweest dat wat jou echt aantrekt in een vrouw, precies hetgeen is dat het onmogelijk maakt om iets met haar op te bouwen. Onmogelijke relaties zijn de basis van elk drama. Ik kan wel een borrel gebruiken. En een potje valium.'

23 leerlingen uit 4 havo van het Montessori Lyceum Amsterdam met drama als examenvak spelen Op een goed huwelijk! in het toneelbeeld van Internationaal Theater Amsterdam.

Regie:
Charlotte Post
Spel:
Abe Davidse, Anne van der Horst, Esrah van Emde Boas, Josephine Faber, Lotte Sauren, Louise Woudwijk, Malú van Soelen, Marisha Cottington, Mattijn Groen, Meinou Janssen, Noah van Moppes, Noël Waller Diemont, Nola de Jong, Rosa Rouwenhorst, Sam de Vrieze, Sophie Kleijn, Vere Meruma, Alyssa Vukaj, Luna van Reijn, Luna- Linde Uijl, Natascha Boakye, Safiatu Sesay, Tilka Slootmans.

Zaterdag 16 februari 2019 om 13.30 uur
Kaarten zijn € 7,50 / € 6,- (leerlingen/ medewerkers MLA)
Reserveren kan door een mail te sturen met naam, telefoonnummer en het gewenste aantal kaarten naar opeengoedhuwelijk@gmail.com