Moving arts project speelt De kleine prins in het

Sluiten

Moving arts project speelt De kleine prins in het

Moving arts project

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Moving arts project speelt De kleine prins in het
Moving arts project
Vanaf € 2,50

“Sprankelend”, “betoverend” en “urgent”. Nu eenmalig te zien in ITA: De Kleine Prins door Moving Arts Project! Afgelopen zomer trok dit ontregelende sprookje over samenleven, contact en goed bedoeld geploeter bomvolle tribunes op het Krugerplein. In deze eigenzinnige bewerking van het boek van Antoine de Sainte-Exupéry schittert een veelzijdige cast aan stedelingen en De Kleine Prins als pop, bespeeld door Alexander Brouwer, speler bij Duda Paiva Company. Mis het niet!

Duur 1 uur 15 minuten
Genre Theater
Voor alle leeftijden

Externe kaartverkoop

Absurdistisch universum

Stel je voor, De Kleine Prins landt vandaag in onze samenleving, midden in een Amsterdamse stadswijk. Met een blik van verwondering reist hij langs de ‘bubbels’ van het gefragmenteerde Nederland van nu. Hij ontmoet gele hesjes en klimaatneutrale wereldverbeteraars, allen behept met een groot eigen gelijk. Hij spreekt een koning met de boreale wind in de rug. Hij mag dansen met de vos en meespelen met de kids. Maar, geliefde nieuwkomer of niet, ook De Kleine Prins moet zich invechten op het plein.

Wat betekent samenleven? Hoe doe je dat? Dit onderzoekt het kunstenaarscollectief Moving Arts Project samen met een veelzijdige cast aan stedelingen en De Kleine Prins als pop, bespeeld door Alexander Brouwer, speler bij Duda Paiva Company. In een absurdistisch universum bevraagt deze Kleine Prins dat wat vanzelfsprekend lijkt. Net als de held van schrijver Antoine de Sainte-Exupéry kijkt hij met open blik de wereld in. Want samenleven doe je toch gewoon samen, of niet? Met theater, dans, muziek en humor zoekt de locatietheatervoorstelling handvatten voor een bubbelloze wereld. Een ontregelend sprookje over samenleven, contact, ongemakkelijke vragen en goed bedoeld geploeter.

MEER IN HET ITA-TONEELBEELD

Language NP Language no problem Live your story speelt in het toneelbeeld van Een Live your story Theater Live your story speelt in het toneelbeeld van Een
Sluiten Live your story speelt in het toneelbeeld van Een Live your story
Live Your Story maakt via theater bespreekbaar wat jongeren bezighoudt in het leven, maar ook wat ze tegenhoudt het leven te leven dat ze willen. Op 14 februari spelen twintig twintigers Live your story in het toneelbeeld van Een klein leven.
Language NP Language no problem Vijf amateurgroepen spelen in hetTheater Vijf amateurgroepen spelen in het
Sluiten Vijf amateurgroepen spelen in het
Vijf Amsterdamse amateurgezelschappen geven hun interpretatie op de voorstelling De Kersentuin, geïnspireerd op de toneelvoorstelling van de wereldberoemde Russische schrijver Anton Tsjechov en spelen deze in het toneelbeeld van ITA.