Nacht Na de Dam

Sluiten

Nacht Na de Dam

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.

Na afloop van de voorstellingen tijdens Theater Na de Dam komen dit jaar theatermakers en publiek bij elkaar in ITA voor een bijzondere overgang van 4 naar 5 mei.

Grote Zaal
Duur: nnb, zonder pauze

Over

Op de late avond van 4 mei vindt er op ons toneel een bijzondere overgang van 4 naar 5 mei plaats. Samen met artiesten, theatermakers en publiek maken we de overgang van herdenken naar vieren. Onder andere Douwe Bob, Pierre Bokma, Igone de Jongh, Michelle David, Cello Octet Amsterdam, LAKSHMI, Annet Malherbe en Hadewych Minis treden op. De avond wordt gepresenteerd door Eric Corton.

Kunt u zelf niet aanwezig zijn bij Nacht Na de Dam? Geen probleem. Op NPO 1 zal vanaf 23:40 Nacht Na de Dam worden uitgezonden. Eric Corton zal het programma presenteren en het publiek meenemen van het herdenken op 4 mei naar het vieren van de vrijheid op 5 mei.

bekijk ook

Language NP Language no problem Een leven lang theater: John LeerdamPerspectief Internationaal Theater Amsterdam Een leven lang theater: John Leerdam
Sluiten Een leven lang theater: John Leerdam Internationaal Theater Amsterdam
27 okt '19
In Een leven lang theater reizen we door de Nederlandse theater- en dansgeschiedenis, gegidst door kunstenaars die een grote rol spelen in die geschiedenis. Film- en beeldfragmenten vormen de rode draad van het verhaal. Deze editie neemt John Leerdam ons mee op reis.