Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu

Sluiten

Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu

ITA-educatie

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu
ITA-educatie

Op zondag 29 december spelen 4 Amsterdamse jeugdtheaterscholen: De Amsterdamse Jeugdtheaterschool, Theaterschool Tij, DAT!school en Jeugdtheaterschool Zuidoost hun eigen voorstelling in het decor van De Toverfluit.

Duur 90 minuten
Genre Jeugdtheater

DEZE KERSTVAKANTIE IN ITA

Language NP Language no problem De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem Theater De Toverfluit (7+)
Sluiten De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem
De Toneelmakerij en Silbersee bundelen hun krachten voor een eigentijdse versie van dit beroemde meesterwerk van Mozart. Klassieke muziek, rap, dans en theater komen samen in deze muziektheatervoorstelling voor de hele familie.
Language NP Language no problem De Toverfluit: Sing-a-long workshop De Toneelmakerij Een leven lang leren De Toverfluit: Sing-a-long workshop
Sluiten De Toverfluit: Sing-a-long workshop De Toneelmakerij
Altijd al willen meezingen in een echte Opera? Of liever willen rappen of beatboxen? Dit is je kans! In deze sing-a-long workshop bij De Toverfluit doen we het namelijk allemaal.
Language NP Language no problem De Toverfluit Kerstexperience ITA / De Toneelmakerij Familie De Toverfluit Kerstexperience
Sluiten De Toverfluit Kerstexperience ITA / De Toneelmakerij
Voorafgaand aan de voorstelling De Toverfluit van de Toneelmakerij en Silbersee kunnen onze kleinste bezoekers op speurtocht door de sterren en het heelal in onze foyers.