Spinoza20first speelt Vrij-dag in toneelbeeld De uren

Sluiten

Spinoza20first speelt Vrij-dag in toneelbeeld De uren

ITA Academy / Spinoza20first

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Spinoza20first speelt Vrij-dag in toneelbeeld De uren
ITA Academy / Spinoza20first
€ 7,50

Een dag in het leven van een jongvolwassene. Eén dag. Waarin ze zich jong en tegelijkertijd onuitsprekelijk volwassen voelde. Onafhankelijk van alles. Zonder de oogkleppen te dragen die slechts bevestigen wat je al wist en hoe het altijd is geweest. Met een vrije blik de wereld tegemoet. Eindelijk ruimte om te ademen.

Negen leerlingen van Spinoza20first spelen de voorstelling Vrij-dag in het toneelbeeld van De uren van het ITA-ensemble.

Zaal Grote zaal
Duur 60 minuten
Taal Nederlands

Klas 6 VWO van Spinoza20first is op school gestart met het lezen van de tekst en gesprekken over het thema vrij zijn en je vrij voelen. De negen leerlingen hebben onder begeleiding van hun docent toegewerkt naar een voorstelling voor publiek waarin eigen teksten en fragmenten uit de oorspronkelijke tekst afgewisseld worden.

Regie
Eline van der Laan-Janssen

Cast
Betty Heijt, Bibi van der Hoek, Nomi Koot, Saar Pannekeet, Jaïr Philips, Mivtach van Praag, Sebastiaan de Reuver, Claire Theunissen, Ziba van de Wint

Met Coronatoegangsbewijs

Om deze voorstelling in ITA te bezoeken heeft elke bezoeker, ouder dan 13 jaar, een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.