Vijf amateurgroepen spelen in het

Sluiten

Vijf amateurgroepen spelen in het

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Vijf amateurgroepen spelen in het
€ 15

Vijf Amsterdamse amateurgezelschappen geven hun interpretatie op de voorstelling De Kersentuin, geïnspireerd op de toneelvoorstelling van de wereldberoemde Russische schrijver Anton Tsjechov en spelen deze in het toneelbeeld van ITA.

Aanvangstijd 20:00 uur
Ticket 15 euro per stuk
Duur 90 minuten
Genre Theater

Over de voorstelling

De kersentuin gaat over het niet kunnen loslaten van het verleden en het veranderen van de tijd. Als de weduwe Ljoebow na jaren weer terugkeert naar haar ouderlijk huis in Rusland, treft ze een compleet andere wereld aan. De familieschulden zijn zo groot, dat het huis met de bijbehorende grond verkocht moet worden. Lopachin – die ooit bij Ljoebow als boerenknecht in dienst was - wil het perceel opkopen om vervolgens haar geliefde Kersentuin te kappen en er vakantiewoningen te laten bouwen.

Maar liefst 50 acteurs van de toneelgezelschappen: Dirk, Troost, Tokodrama, Lab Scrupule en Groep De Grooth gaan deze uitdaging aan. 5x De Kersentuin wordt gespeeld in het toneelbeeld van ITA’s De kersentuin. Elke groep maakt een onderdeel van de voorstelling met eigen visie en speelstijl. Onder begeleiding van de eindregisseurs Bas Keijzer en Marijke Schonewille worden de vijf verschillende invalshoeken samengesmolten tot een knetterende, kleurrijke en uitdagende voorstelling.

De kersentuin
is voor jong en oud en wordt gespeeld in Internationaal Theater Amsterdam op maandag 13 en dinsdag 14 januari.

BEKIJK OOK

Language NP Language no problem De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem Theater De Toverfluit (7+)
Sluiten De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem
De Toneelmakerij en Silbersee bundelen hun krachten voor een eigentijdse versie van dit beroemde meesterwerk van Mozart. Klassieke muziek, rap, dans en theater komen samen in deze muziektheatervoorstelling voor de hele familie.
Language NP Language no problem Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu ITA-educatie Een leven lang leren Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu
Sluiten Spelen in Toneelbeeld Jeugdtheaterscholen Toverflu ITA-educatie
Op zondag 29 december spelen 4 Amsterdamse jeugdtheaterscholen: De Amsterdamse Jeugdtheaterschool, Theaterschool Tij, DAT!school en Jeugdtheaterschool Zuidoost hun eigen voorstelling in het decor van De Toverfluit.