Workshop improviseren (8+)

Sluiten

Workshop improviseren (8+)

ITA / Educatie

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Workshop improviseren (8+)
ITA / Educatie
€10

Als je toneel speelt, kun je zelf verzinnen wat er gebeurt. Improviseren: wij geloven dat iedereen het kan. Alle kinderen die het leuk vinden om toneel te spelen, zijn van harte welkom bij deze workshop door onze professionele theaterdocenten. In de Bovenkamer, ons minitheater met alles erop en eraan. De laatste 15 minuten van de workshop mogen ouders/begeleiders komen kijken.

Duur 90 minuten
Gesproken in NL
Voor kinderen 8+

MEER

Language NP Language no problem Workshop spelen met tekst (8+) ITA / Educatie Theater Workshop spelen met tekst (8+)
Sluiten Workshop spelen met tekst (8+) ITA / Educatie
DE WORKSHOP OP 2 MEI IS GEANNULEERD.<br /> Met een toneeltekst kun je heel veel kanten op en totaal andere scènes maken. In de workshop Spelen met tekst leren de kinderen daar alles over en gaan ze zelf scènes maken. De workshop wordt geleid door een professionele theaterdocent die ook als regisseur ...
Language NP Language no problem Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+) ITA / Educatie Dans Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+)
Sluiten Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+) ITA / Educatie
Trek je dansschoenen aan en kom dansen in de mooiste balzaal van Amsterdam: de Koninklijke Foyer van Internationaal Theater Amsterdam.
Language NP Language no problem Aladdin (6+) Theater Terra / Fons Merkies Theater Aladdin (6+)
Sluiten Aladdin (6+) Theater Terra / Fons Merkies
Aladdin is een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht. Van Theater Terra, bekend van De Kleine Zeemeermin, voor iedereen vanaf 6 jaar. Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin!