Workshop spelen met tekst (8+)

Sluiten

Workshop spelen met tekst (8+)

ITA / Educatie

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Workshop spelen met tekst (8+)
ITA / Educatie
€10

DE WORKSHOP OP 2 MEI IS GEANNULEERD.

Met een toneeltekst kun je heel veel kanten op en totaal andere scènes maken. In de workshop Spelen met tekst leren de kinderen daar alles over en gaan ze zelf scènes maken. De workshop wordt geleid door een professionele theaterdocent die ook als regisseur werkt. In de Bovenkamer, ons minitheater met alles erop en eraan. Op het eind mogen de ouders/begeleiders een kijkje nemen in de workshop.

Duur 90 minuten
Gesproken in NL
Voor kinderen 8+

OOK IN DE VOORJAARSVAKANTIE

Language NP Language no problem Workshop improviseren (8+) ITA / Educatie Kind Workshop improviseren (8+)
Sluiten Workshop improviseren (8+) ITA / Educatie
Als je toneel speelt, kun je zelf verzinnen wat er gebeurt. Improviseren: wij geloven dat iedereen het kan. Alle kinderen die het leuk vinden om toneel te spelen, zijn van harte welkom bij deze workshop door onze professionele theaterdocenten. In de Bovenkamer, ons minitheater met alles erop en...
Language NP Language no problem Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+) ITA / Educatie Dans Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+)
Sluiten Kom dansen in de Koninklijke foyer (6+) ITA / Educatie
Trek je dansschoenen aan en kom dansen in de mooiste balzaal van Amsterdam: de Koninklijke Foyer van Internationaal Theater Amsterdam.
Language NP Language no problem Aladdin (6+) Theater Terra / Fons Merkies Theater Aladdin (6+)
Sluiten Aladdin (6+) Theater Terra / Fons Merkies
Aladdin is een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht. Van Theater Terra, bekend van De Kleine Zeemeermin, voor iedereen vanaf 6 jaar. Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin!