Zondagmorgen in ITA: Het kleurfeest (2 - 8 jaar)

Sluiten

Zondagmorgen in ITA: Het kleurfeest (2 - 8 jaar)

Gerard de Bruyne / José Vingerling / Maarten Teekens

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zondagmorgen in ITA: Het kleurfeest (2 - 8 jaar)
16 dec '18
Gerard de Bruyne / José Vingerling / Maarten Teekens
Vanaf €8

Met gitaar zittend op de grond zingt, fluit of neuriet Maarten Teekens bekende popliedjes van o.a. Sam Cooke, Beatles, Elvis, die zowel de kinderen als de ouders aanspreken. Het Kleurfeest is een beleving voor alle leeftijden. De kinderen worden uitgenodigd om mee te tekenen en te kleuren op de klanken van de live muziek. Het grote tekenavontuur begint.

Duur 45 minuten
Gesproken in NL
Voor gezinnen met kinderen 2+

Over de voorstelling

Het Kleurfeest is een beleving voor alle leeftijden. Naast tekenen en fantaseren wordt ook de taal gestimuleerd. Peuters blijven met gemak een uur geboeid: luisteren / kleuren / sorteren / kruipen / liggen. Samen wordt er gewerkt aan een groot kleurrijk tapijt.

José Vingerling en Gerard de Bruyne zijn tekenaars voor kinderen. Via het tekenen proberen zij dicht bij de belevingswereld van een kind te komen. Ze werken veel samen met Frank Groothof (van o.a. Sesamstraat). Maarten Teekens is een muzikant die zijn liedjes het liefst dicht bij zijn publiek brengt.

Zondagmorgen in ITA

Iedere zondagochtend is er een voorstelling voor jonge kinderen en hun ouders, grootouders of verzorgers. Theater, dans, beeldende kunst, poppenkast, verhalen: het staat allemaal op het programma.

Het is de bedoeling dat kinderen onder begeleiding van een volwassene de voorstellingen bezoeken op zondagmorgen in ITA.

Meer Zondagmorgen

Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Stip IT (2+) Cie sQueezz / Anne-Beth Schuurmans / Elian Smits Theater Zondagmorgen in ITA: Stip IT (2+)
Sluiten Zondagmorgen in ITA: Stip IT (2+) Cie sQueezz / Anne-Beth Schuurmans / Elian Smits
18 okt '20
Een unieke theatrale ontmoeting met dans en muziek voor kinderen vanaf 2 jaar.