Wij zoeken een stagiair(e) programmering en planning

Ben jij geïnteresseerd in de totstandkoming van de programmering van een theater? Wil je graag ervaring opdoen in de culturele sector bij een van de grootste culturele instellingen van Amsterdam? Heb je affiniteit met de voorstellingen van Internationaal Theater Amsterdam?

Dan zoeken wij jou!


Als stagiair(e) lever je een belangrijke bijdrage aan de positionering van de organisatie als toonaangevend theaterorganisatie van Nederland. Je ondersteunt het team van de afdeling Programmering & Planning.

Wat verwachten wij van jou?

• Een student kunst- en cultuur, theaterwetenschappen, communicatie- en cultuurmanagement, of een andere toepasselijke studie, bij voorkeur een theater gerelateerde studie.
• Een stagiair die resultaatgericht en proactief is, die goed kan organiseren, precies werkt en consciëntieus is, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent collegiaal en flexibel en draagt bij aan een goede werksfeer. Je hebt affiniteit met theater(bezoek).

Werkzaamheden

• Informatie verzamelen over voorstellingen en gezelschappen.
• Begeleiding van evenementen en activiteiten in het theater, van zowel voorstellingen als culturele verhuur, maar ook foto-, film- en tv-opnames.
• Administratieve ondersteuning, met name de verwerking in het centrale planningsprogramma, alsook verslagen maken van vergaderingen, contractverwerking en archivering.
• Productionele hulp bij internationale en bijzondere projecten (het Nederlands Theaterfestival en de aanloop naar Brandhaarden en Lieve Stad).
• Het standaardiseren van procedures rondom voorstellings- en evenementeninformatie (factsheets), huisregels voor gezelschappen.

Wat bieden wij jou?

Een inspirerende stage in een prachtig theater en een uitdagende en plezierige werkkring. Tijdens deze stage word je begeleid vanuit de afdeling Programmering & Planning.

Stageperiode en -vergoeding

Wij zijn doorlopend op zoek naar een stagiair(e) die onze afdeling kan komen versterken. De startdatum en lengte van de stage is in overleg. We zoeken iemand die minimaal 4 dagen per week beschikbaar is. De stagevergoeding bedraagt € 300 bruto per maand, bij 38 uur per week. Daarnaast kun je tijdens de stage gebruik maken van de vrijkaartenregeling van ITA.

Geïnteresseerd?

Word jij warm van deze stageplek? Denk je geschikt te zijn en onze verwachtingen waar te kunnen maken, dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Motivatiebrief en CV kunnen ter attentie van Bart Huiskens via barth@ita.nl.

Internationaal Theater Amsterdam wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.

Er wordt geen telefonische informatie verstrekt. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij zoeken een stagiair(e) programmering en planning